Válassza az Oldal lehetőséget

Ultenic FS1 – állóporszívó önürítős dokkolóval

Ultenic FS1 – állóporszívó önürítős dokkolóval

Ha Ultenic FS1-et használsz, akkor hetekig nem kell a felszívott kosszal foglalkoznod.

Ultenic FS1 – állóporszívó önürítős dokkolóval

Ultenic FS1 1

Az Ultenic FS1 vezeték nélküli porszívó egy olyan készülék, amely megkönnyíti a mindennapi takarítást és új szintre emeli a tisztaság élményét a háztartásban. Ez a modell egy automata ürítő állomással van felszerelve, amely nemcsak a porszívó töltését, hanem a por és az UV-allergének eltávolítását is lehetővé teszi. A készülék 3 literes porzsákkal rendelkezik, amely ritka ürítést igényel, így időt takarítasz meg és a takarítás során sem kell közvetlenül érintkezned a porral.

a person vacuuming the floor with a dog Ultenic FS1

Ultenic FS1 2

Az Ultenic FS1 porszívó 450 wattos digitális motorral rendelkezik, amely akár 30000Pa szívóerőt is képes biztosítani. A készülék négy sebességfokozattal (Alacsony/Magas/Automata/Turbó) rendelkezik, amelyek a napi takarítási igényekhez igazíthatók. Az érintőképernyős kialakításnak köszönhetően a porszívó indítása egyszerű, nem szükséges folyamatosan nyomva tartani a gombot. Az Automata módban a porszívó automatikusan növeli a szívóerőt szőnyegeken, míg a Turbó módban a maximális teljesítményen és szívószinten működik, akár 10 másodpercig, hogy mélytisztítást végezzen.

a comparison of a vacuum cleaner Ultenic FS1

Ultenic FS1 3

Az ergonómikus és könnyű kialakítás révén a teleszkópos Ultenic FS1 porszívó egyszerűen kezelhető, minden korosztály számára ideális választás. A 180°-ban forgatható kefefej LED világítással van ellátva, amely megvilágítja a sötét területeket is. A csomag tartalmazza a különböző kefefejeket (kombinált eszköz/résszívó tisztítókefe), amelyek átalakíthatók kézi porszívóvá és rúdporszívóvá, így az egész ház takarítására alkalmasak.

Ultenic FS1

Ultenic FS1 5

Az Ultenic FS1 5-rétegű szűrőrendszere, amely 99,99%-ban megtartja a finom port, a pollent és az allergéneket akár 0,3 mikron méretig, egészségesebb és megbízhatóbb levegőminőséget biztosít. A dugulásgátló technológia konzisztens és erőteljes szívóerőt nyújt, megakadályozza a szennyeződések és törmelékek felhalmozódását a szűrőn, ezáltal javítva a levegő minőségét és a vezeték nélküli álló porszívó teljesítményét és élettartamát.

Ultenic FS1

Ultenic FS1 6

Az Ultenic FS1-be épített 2500mAh kapacitású, 8 cellás, nagy energiasűrűségű akkumulátor akár 60 perc működési időt is biztosíthat alacsony üzemmódban. A levehető akkumulátor kialakítás lehetővé teszi az akkumulátor könnyű eltávolítását és cseréjét, így szükség esetén meghosszabbíthatod a takarítási időt.

Ultenic FS1

Ultenic FS1 7

A felhasználói vélemények alapján az Ultenic FS1 kiemelkedik a vezeték nélküli porszívók között. A felhasználók szerint a porszívó szilárd, erőteljes és megbízható, különösen a kedvező ára mellett, amely jelenleg a BGc49828 kuponkóddal 75,600 forint helyett csak 67,816 forint a Banggood áruházban. A kritikák szerint a porszívó jól működik sűrű szőnyegeken is, és automatikusan vált erősebb szívóerőre. Az egyetlen negatívumként a tartozékok tárolásának hiányát említik, de összességében a termék magas minőségű és hatékony.

**Főbb jellemzők:**

– 450 wattos digitális motor, max. 30000Pa szívóerő
– 4 sebességfokozat: Alacsony, Magas, Automata, Turbó
– Automata ürítő állomás 3 literes porzsákkal
– Ergonómikus, könnyű kialakítás LED világítással a kefefejben
– 5-rétegű szűrőrendszer, 99,99%-os finompor-megtartás
– Akár 60 perc működési idő
– Tartozékok: 2 porzsák, automata ürítő állomás, kefefejtisztító eszköz, kombinált eszköz, résszívó, előmotoros HEPA szűrő

A porszívó minden funkciója és kialakítása a felhasználó kényelmét és a hatékony tisztítást szolgálja, így az Ultenic FS1 ideális választás lehet a modern otthonok számára.

Vásárlás itt:

 

Ultenic FS1 állóporszívó

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.