Válassza az Oldal lehetőséget

Liectroux HCR-09 – egyszerű és olcsó ablaktisztító robot

Liectroux HCR-09 – egyszerű és olcsó ablaktisztító robot

Egy hasonló gépem nekem is van, nem hibátlan, de az árát bőven megéri.

Liectroux HCR-09 – egyszerű és olcsó ablaktisztító robot

A Liectroux HCR-09 robot ablaktisztító olyan eszköz, amely megkönnyíti az ablaktisztítást otthonodban vagy irodádban. A készülék 2800 Pa szívóerővel rendelkezik, ami lehetővé teszi, hogy hatékonyan távolítsa el a port és a szennyeződéseket az üvegfelületekről. A robot három automatikus tisztítási módot kínál, amelyek közül választhatsz a legjobb eredmény érdekében.

Liectroux HCR-09 - egyszerű és olcsó ablaktisztító robot 1

Az intelligens technológia alkalmazásával a HCR-09 képes felismerni az üveg vastagságát, így bármilyen típusú ablakon használható. A távirányító segítségével könnyedén irányíthatod a robotot, még nagyobb távolságból is. A munka befejeztével automatikusan visszatér az eredeti kiindulópontjára. A tisztítási sebesség különösen gyors, körülbelül 2 percet vesz igénybe négyzetméterenként, ami rendkívül hatékonnyá teszi a takarítási folyamatot.

Liectroux HCR-09 - egyszerű és olcsó ablaktisztító robot 2

A csomag tartalmazza magát az ablaktisztító robotot, egy adaptert, egy víztartályt, nyolc tisztítókendőt, egy távirányítót, egy biztonsági kötelet, két tisztítógyűrűt és egy felhasználói kézikönyvet. A robot beépített szünetmentes tápegységgel (UPS) rendelkezik, amely biztosítja a működését áramkimaradás esetén is. A megbízható anti-falling algoritmusnak köszönhetően nem kell aggódnod, hogy a robot leesik az ablakról tisztítás közben. A készülék alacsony energiafogyasztású (80 W, 100-240VAC, 50/60Hz), így takarékos választás a mindennapi használatra.

Liectroux HCR-09 - egyszerű és olcsó ablaktisztító robot 3

A Liectroux HCR-09 ideális választás azok számára, akik egy hatékony, automatizált megoldást keresnek az ablaktisztításra, anélkül, hogy kompromisszumot kellene kötniük a tisztítás minőségében.

A robotot EU raktárból szállítják, ára a BGDBI213 kuponkóddal 31 600 forint itt:

 

Liectroux HCR-09 ablaktisztító robot

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.