Válassza az Oldal lehetőséget

Proscenic Vactidy V9 állóporszívó – 25 KPa szívóerő 35 ezer forintért

Proscenic Vactidy V9 állóporszívó – 25 KPa szívóerő 35 ezer forintért

A Proscenic Vactidy V9 sokak kedvence lehet.

Proscenic Vactidy V9 állóporszívó – 25 KPa szívóerő 35 ezer forintért

A Proscenic Vactidy V9 egy 25 KPa szívóerővel és 250W-os kefe nélküli motorral rendelkező vezeték nélküli porszívó, amely kimagasló teljesítményt nyújt a mindennapi takarítási feladatok során. Könnyű, kábelmentes kialakításával és hosszú üzemidővel rendelkezik, így az otthoni takarítás gyorsabbá és egyszerűbbé válik.

Proscenic Vactidy V9 állóporszívó - 25 KPa szívóerő 35 ezer forintért 1

A Proscenic Vactidy V9 különlegessége a magas szívóerő, amely lehetővé teszi a por és szennyeződés hatékony eltávolítását különböző felületekről. A 22,2 V munkafeszültség és a 2200mAh kapacitású akkumulátor 6 darabos sorozata biztosítja, hogy a porszívó akár 35 percig is képes legyen folyamatos működésre standard üzemmódban, míg a teljesítmény üzemmódban 20-25 percig használható.

Proscenic Vactidy V9 állóporszívó - 25 KPa szívóerő 35 ezer forintért 2

A vezeték nélküli kialakításnak köszönhetően a Proscenic Vactidy V9 kiválóan manőverezhető és könnyedén hozzáférhető vele az otthon minden részéhez anélkül, hogy aggódnunk kellene a kábelek miatt. Több takarítási mód áll rendelkezésre, amelyeket a tisztítandó felület típusának megfelelően lehet beállítani, így optimális takarítási eredmények érhetők el. A 600ml-es porzsák kapacitás csökkenti a kiürítések gyakoriságát, míg a hosszú élettartamú akkumulátor biztosítja, hogy ne legyen szükség gyakori töltésre. A 4 rétegű szűrőrendszer garantálja a levegő tisztaságát a takarítás során.

Proscenic Vactidy V9 állóporszívó - 25 KPa szívóerő 35 ezer forintért 3

A csomag tartalmazza magát a porszívót, egy fogantyús fejet, az akkumulátort, egy teleszkópos rúdat, egy padlókefét, egy tápegységet, egy 2 az 1-ben kanapékefét, egy lapos szívófejet, egy falitartót, két bemeneti HEPA szűrőt (egy már beépítve, egy tartalék), egy kimeneti HEPA szűrőt, valamint egy többnyelvű használati útmutatót. Az innovatív kialakítás és a fejlett technológia ötvözete teszi a Proscenic Vactidy V9 porszívót ideális választássá azok számára, akik egy hatékony, könnyen kezelhető és sokoldalú takarítóeszközt keresnek otthonukba.

A gép ára a BG0a174e kuponkóddal 40 900 forint helyett 35 800 forint, cseh raktárból szállítják. Vásárlás az alábbi hivatkozáson:

 

Proscenic Vactidy V9 állóporszívó

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.