Válassza az Oldal lehetőséget

Fekete Péntek – Ultenic TS Robot Porszívó a legolcsóbb lézeres robot önürítős dokkolóval

Fekete Péntek – Ultenic TS Robot Porszívó a legolcsóbb lézeres robot önürítős dokkolóval

Az Ultenic TS Robot Porszívó az ősz ár-érték bajnok lézeres, önürítős robotja nálam!

Fekete Péntek – Ultenic TS Robot Porszívó a legolcsóbb lézeres robot önürítős dokkolóval

Az Ultenic TS Robot Porszívó egy kifinomult, 2 az 1-ben funkciókkal rendelkező eszköz, amely ideális választás a modern otthonok számára. Ez a robotporszívó egyedülálló vibráló felmosó funkcióval rendelkezik, amely hatékonyan távolítja el a makacs szennyeződéseket, köszönhetően a percenként 41-szeri vibrációnak, ami hasonló az elektromos fogkefék tisztítási elvéhez.

Fekete Péntek - Ultenic TS Robot Porszívó a legolcsóbb lézeres robot önürítős dokkolóval 1

Az Ultenic TS különlegessége a 100V sorozatú alváz főkerete és az ABS borítás, amelyek biztosítják a készülék magas ütésállóságát, kiváló kopásállóságát. Az alkalmazás támogatása és a felhőalapú többtérképes működés lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy könnyedén irányítsa és monitorozza a robotporszívó működését.

Fekete Péntek - Ultenic TS Robot Porszívó a legolcsóbb lézeres robot önürítős dokkolóval 2

A készülék három különböző zajszintű üzemmóddal rendelkezik: csendes, standard és erős, amelyek lehetővé teszik a felhasználó számára, hogy az adott tisztítási igényekhez igazítsa a zajszintet. A 2,5 literes nagy kapacitású porzsák és az UV lámpa sterilizálása biztosítja a higiénikus tisztítást és a porzsák telítettségének csökkentését.

Fekete Péntek - Ultenic TS Robot Porszívó a legolcsóbb lézeres robot önürítős dokkolóval 3

A robotporszívó 2700 Pa szívóerejű, ami lehetővé teszi a szőnyegek és kemény padlók hatékony tisztítását. A 2600 mAh akkumulátor biztosítja a hosszú üzemidőt, míg a töltési idő körülbelül 5 óra. A készülék méretei 335 x 335 x 74 mm, súlya pedig körülbelül 7,5 kg.

Fekete Péntek - Ultenic TS Robot Porszívó a legolcsóbb lézeres robot önürítős dokkolóval 4

A csomag tartalma magában foglalja a fő egységet egy 2 az 1-ben vibráló víztartállyal, egy távirányítót, #7-es elemet, két HEPA szűrőt (egy a porzsákban), két oldalkefét (egy a fő egységen), két felmosóruhát (egy a fő egységen), egy felmosóruhát, két porzsákot (egy-egy zsákban), valamint a felhasználói kézikönyvet és a gyors használati útmutatót.

Fekete Péntek - Ultenic TS Robot Porszívó a legolcsóbb lézeres robot önürítős dokkolóval 5

Ezt a gépet is cseh raktárból rendelhetjük, ára pedig a Fekete Péntek kedvezménynek hála a BGBD018 kuponkóddal mindössze 73 629 forint, ami egy lézeres robotnak, ami önürítő dokkolóval is rendelkezik rendkívül kedvező.

 

Ultenic TS Robot Porszívó

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.