Válassza az Oldal lehetőséget

UWANT B200: A továbbfejlesztett szőnyegtisztító már gőzölni is tud!

UWANT B200: A továbbfejlesztett szőnyegtisztító már gőzölni is tud!

Az UWANT B200 minden igényt kielégít!

UWANT B200: A továbbfejlesztett szőnyegtisztító már gőzölni is tud! 1

Eleged van abból, hogy makacs foltokkal és szennyeződésekkel küzdessz a szőnyegeken, kanapékon, matracokon vagy az autók belsejében? Akkor ne keressen tovább, az UWANT B200 erőteljes szívóerejével és többféle tisztító képességével a tökéletes tisztítási megoldás minden igényedre.

UWANT B200: A továbbfejlesztett szőnyegtisztító már gőzölni is tud! 2

Az UWANT B200 12 000 Pa teljesítményű szívórendszerrel rendelkezik, amely akár 6 centiméter mélységig képes mélytisztítani a felületeket, így szőnyegeid, matracaid és kárpitjaid frissek és tiszták maradnak. Nagy sűrűségű keféje lesúrolja a szennyeződéseket és a koszt, míg az erőteljes szívórendszer felszívja az összes szennyvizet a gyors száradás érdekében.

A B200 emellett hihetetlenül sokoldalú, négy tisztítási móddal rendelkezik, hogy megfeleljen az igényeidnek. A gőz üzemmód tökéletes a makacs foltokhoz és a sterilizáláshoz, míg a vasaló üzemmóddal könnyedén gyűrődésmentesítheted és gőzölheted ruhadarabjaidat. A normál tisztítási mód tökéletes a könnyű foltokhoz, a tisztítóoldat üzemmód pedig lehetővé teszi, hogy mosószert adj hozzá a durvább foltokhoz.

UWANT B200: A továbbfejlesztett szőnyegtisztító már gőzölni is tud! 3

Az UWANT B200 készülékkel a magas hőmérsékletű gőzzel könnyen átválthatsz ruhagőzölőre is. Ezáltal tökéletesen alkalmas baba- vagy háziállat textíliák tisztítására. A kefe egyszerű cseréjével a B200-as készüléket ruhagőzölővé alakíthatod. Az UWANT B200 egyik leglenyűgözőbb tulajdonsága az öntisztító technológia. Egy gombnyomással a kefe és a tömlő automatikusan megtisztul a tiszta víztartályból származó vízzel. Ezáltal megszűnik a baktériumok elszaporodása, és eltűnnek a rossz szagok.

UWANT B200: A továbbfejlesztett szőnyegtisztító már gőzölni is tud! 4

A B200 egy 200 ml-es tisztítóoldat-tartállyal is rendelkezik, amely automatikusan keveri a tisztítószert a vízzel, javítva ezzel a tisztítás hatékonyságát. A 4 méteres tápkábellel és 1,5 méteres tömlővel a B200 akár 18 négyzetméteres tisztítási területet is könnyedén lefedhet. Ráadásul univerzális kerekeinek köszönhetően könnyen mozgatható helyiségről helyiségre.

UWANT B200: A továbbfejlesztett szőnyegtisztító már gőzölni is tud! 5

Ami a dizájnt illeti, az UWANT B200 elegáns és modern, fekete színe pedig simán illeszkedik bármilyen otthoni dizájnhoz. A csomag tartalmaz egy kefefejet, egy tömlőt, három tisztítóoldatot, két kefefej-akasztót, leforrázás elleni kesztyűt, egy antibakteriális sörtét és egy pelyhesítő kefét. A készülékhez egy használati útmutató is tartozik, amely megkönnyíti a beállítást és a kezelést.

UWANT B200: A továbbfejlesztett szőnyegtisztító már gőzölni is tud! 6

Összességében az UWANT B200 egy igen kellemes masina lett, a méltán közkedvelt B100 utódjaként. Megkapta az előd minden jó tulajdonságát, de kapott elég újat ahhoz, hogy érdemes legyen akár a cserén gondolkozni. A gőzőlő funkció kisgyerekes háztartásokban igazi áldás lehet, de akkor sem jön rosszul, ha gyorsan ráncmentessé kell tenni egy inget vagy egy blúzt.

A gépet EU raktárból rendelhetjük meg, a 7XZYBHJ kuponkóddal az ára 91 ezer forint itt:

UWANT B200 szőnyeg, kárpit és ruhatisztító

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.