Válassza az Oldal lehetőséget

Ninebot GT2 elektromos roller – Brutális erő egy milláért

Ninebot GT2 elektromos roller – Brutális erő egy milláért

A Ninebot GT2 4 másodperc alatt futja a 0-50-et!

Ninebot GT2 elektromos roller – Brutális erő egy milláért

A Ninebot GT2 elektromos roller egy innovatív és nagy teljesítményű roller, amely leginkább felnőttek számára megfelelő jármű. A 6000 watt összteljesítményű, kétmotoros elektromos roller maximális teljesítményt nyújt az élvezetes és hatékony utazás érdekében. A Ninebot GT2 elektromos roller gyors összecsukó mechanizmussal rendelkezik, amely lehetővé teszi a könnyű tárolást és a kényelmes szállítást. Az alumíniumötvözetből készült burkolat biztosítja, hogy a roller tartós legyen, és maximálisan 120-150 kg terhelést bírjon el. A roller egy átlátszó PM OLED kijelzővel van felszerelve, amely olyan hasznos információkkal látja el a vezetőt, mint a sebesség, az akkumulátor élettartama és a vezetési módok. Bluetooth-kompatibilis is, így a felhasználók csatlakozhatnak a Ninebot alkalmazáshoz olyan további funkciókhoz, mint a firmware frissítések és a beállítások testreszabása.

Ninebot GT2 elektromos roller - Brutális erő egy milláért 1

A Segway GT2 53 kg-os súlyával és összecsukott állapotban 150 x 66 x 86 cm-es méreteivel a hatékony és könnyű tárolást szolgálja. 3000 W-os motorral van felszerelve, amely 71 km/h végsebességet és akár 90km-es hatótávolságot tesz lehetővé. A Segway GT2 1512 Wh lítium-ion akkumulátorral rendelkezik, amelynek teljes feltöltése körülbelül 11 órát vesz igénybe. A Segway GT2 elektromos roller első és hátsó hidraulikus tárcsafékekkel rendelkezik, amelyek kiváló fékerőt biztosítanak. Gumiabroncsai 27,9 cm-es pneumatikus gumiabroncsok, amelyek kényelmes és sima utazást biztosítanak. A roller beépített első és hátsó lámpákkal rendelkezik. IPX4-es vízállósági besorolással is rendelkezik, ami azt jelenti, hogy bármilyen irányból érkező vízfröccsenésnek ellenáll.

Ninebot GT2 elektromos roller - Brutális erő egy milláért 2

A Segway GT2 elektromos roller egyik egyedülálló tulajdonsága a nyomaték és a gyorsulás, amellyel mindkét kerék meghajtásakor számolni kell. A roller felfüggesztése nagyszerű, az előfeszítés és a csillapítási arány beállítása megkönnyíti a bukkanók és az egyenetlen terepek kezelését. A roller rendelkezik továbbá irányjelzővel és sebességtartó automatikával, ami növeli a kényelmi és biztonsági funkciókat. A Segway GT2 elektromos roller u-lakattal zárható, míg a beépített indításgátlója okostelefonos alkalmazással élesíthető és hatástalanítható. Az alkalmazás lehetővé teszi a maximális töltési százalék beállítását is, ami kompromisszumot jelent a töltésenkénti maximális távolság és az akkumulátor hosszú élettartama között.

Ninebot GT2 elektromos roller - Brutális erő egy milláért 3

Ez a brutális szerkezet brutális árat kapott, maximalistáknak készült, akik hajlandók megfizetni a különlegesség árát. Abban biztos lehetsz, ha egy ilyet megvásárolsz nem sűrűn találkozol majd másokkal, akik GT2-ön közlekednek. A gép ára SegwayGT2CZ kuponkóddal több, mint 200 ezer forinttal lett olcsóbb, így éppen csak meghaladja az egy millió forintot. Vásárlás itt:

Segway GT2 elektromos roller

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.