Válassza az Oldal lehetőséget

A KuKirin M5 Pro roller akár egy robogót is helyettesít

A KuKirin M5 Pro roller akár egy robogót is helyettesít

A KuKirin M5 Pro nagyon kellemes meglepetés volt, szerettem!

A KuKirin M5 Pro roller akár egy robogót is helyettesít

Ez a gép a csodás lengéscsillapításával, az erős motorjával, a kényelmesen széles trepnivel, a bazi nagy akkumulátornak köszönhető tényleg durva hatótávjával az idei év legkellemesebb meglepetése volt roller fronton. Nagyon megszerettem, itt van nálam, elvisz a boltba, postára, bankba, olcsón, füstmentesen, kényelmesen. De lássuk gyorsan a rövid leírását!

Megszelídített vadállat - Kugoo KuKirin M5 Pro teszt 29

A KuKirin M5 Pro egy kiváló minőségű, összecsukható elektromos roller, amely ideális választás a városi közlekedéshez. A robogó 1000 W-os motorral (maximum 1200 W) rendelkezik, és a 20 Ah-s lítiumakkumulátorral akár 60-70 km (inkább 40-45 kilométert mondok) megtételére is képes egyetlen töltéssel. A robogó terhelhetősége 120 kg-ig van, így szinte mindenki számára használható.

Megszelídített vadállat - Kugoo KuKirin M5 Pro teszt 28

A KuKirin M5 Pro két különböző méretű abronccsal rendelkezik: az első 28 cm, a hátsó 25,4 cm átmérőjű, amelyek kiváló tapadást és kopásállóságot biztosítanak. A robogó IP54-es vízállósági besorolással bír, ami azt jelenti, hogy enyhe esőzés ellen védett. A jármű képes 15°-os emelkedőn is haladni, és a maximális ajánlott sebessége 25 km/h, de 100 kiló körüli tömeggel 45 Km/óra, 75-80 kilós testtömeggel az 50 Km/óra is elérhető. Az elektromos roller súlya 36,2 kg. A töltési idő 8-9 óra, és a készülék elől és hátul is LED világítással rendelkezik, továbbá hátsó irányjelzővel is felszerelt.

Megszelídített vadállat - Kugoo KuKirin M5 Pro teszt 27

A roller kettős tárcsafékes rendszerrel van ellátva, amely mind az első, mind a hátsó keréken megtalálható, így garantálva a maximális biztonságot. Az első keréknél hidraulikus lengéscsillapítók, hátul pedig egy nagy központi rugóstag simítja az út hibáit. A KuKirin M5 Pro intelligens operációs rendszerrel is fel van szerelve, ami még könnyebbé és kényelmesebbé teszi a használatát. A csomagban található egy elektromos robogó, egy használati utasítás, egy töltő és egy szerszámkészlet.

Megszelídített vadállat - Kugoo KuKirin M5 Pro teszt 26

Nos, hát ennyi. Természetesen készítettem cikket és videót is a gépről, a linket megtaláljátok itt lejjebb. Addig az árról. A Kukirin M5 Pro most cseh raktárból rendelhető, kicsit már szezonvégi az ár, mert hiába a rosszabb forint árfolyam, a nyári árért most. Szóval, ha a jövő évet egy ilyen rollerrel indítanád, esetleg kihasználnád a még hátralévő csendes őszi napokat, akkor csapj le rá! A 68c71d kuponkóddal 283 000 forint a cseh raktárból:

 

KuKirin M5 Pro roller

 

Cikk és videó itt: MEGSZELÍDÍTETT VADÁLLAT – KUGOO KUKIRIN M5 PRO TESZT

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.