Válassza az Oldal lehetőséget

KugooKirin M3 – megfizethető 500 wattos roller a városba

KugooKirin M3 – megfizethető 500 wattos roller a városba

Az utóbbi hónapok áremelkedését látva üdítő az is, ha alig 200 ezret kell fizetnünk.

KugooKirin M3 - megfizethető 500 wattos roller a városba 1


A magyarok pénztárcájának nagyon nem tettek jót az utóbbi hónapok. Nem csak az alapanyaghiány, a szállítási költségek növekedése és az elszálló energiaárak tettek be, hanem az évek óta hagyományosnak mondható forint leértékelődés is beütött.

KugooKirin M3 – megfizethető 500 wattos roller a városba

Másfél- két hónap alatt 15-20 százalékot emelkedtek az árak, és egyelőre nem is látszik, hogy mitől mérséklődne az emelkedés, főleg, hogy ez elektromos közlekedési eszközök iránt egyre élénkebb az érdeklődés, és ha megszűnik az ársapka az üzemanyagokon, akkor várhatóan még többen szeretnének majd rollerre vagy bringára váltani.

Ilyen körülmények között nagy öröm, ha rábukkanok egy-egy olyan eszközre, aminek az ára a fél évvel ezelőtti szinten maradt, legalább egy-egy akció erejéig. Emiatt is kaptam fel a fejem a KugooKirin M3-at látva. Annak ellenére, hogy egy erős, 500 wattos roller, a mostani akcióban 222 ezer forintért már megkapjuk.

KugooKirin M3 - megfizethető 500 wattos roller a városba 3

A felszereltsége és az egyéb képességek is teljesen rendben vannak. Elől dobfék, hátul motorfék és e-ABS rendszer a megcsúszás ellen. 10 colos tömlős gumik és első lengéscsillapítás a rázkódás ellen. 13 Ah-ás akkumulátor, 40 Km/órás végsebesség, 40 Km hatótáv, legalábbis a gyári adatok szerint. A maximális terhelhetőség 120 Kg, a megmászható emelkedő 24 fokos.

KugooKirin M3 - megfizethető 500 wattos roller a városba 4

Van egész normális műszerfal, és extraként NFC kártyával feloldható zár is. Érdekesség a beépített fizikai zár is, ami egy a kormányrúdból kihúzható acélsodronyból és a rúdon lévő számzárral védett zárból áll. Vagyis oda tudjuk lakatolni a rollert a bringatárolókhoz, padokhoz, egyebekhez.

KugooKirin M3 - megfizethető 500 wattos roller a városba 5

A KugooKirin M3 tehát egy egész élhető darab, akár közepes távolságok (20 Km+) megtételéhez is merem ajánlani. A szállítás EU raktárból történik, az ár a NNNKKM3JUN kuponkóddal 222 ezer forint itt:

KugooKirin M3 500 wattos roller

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.