Válassza az Oldal lehetőséget

Különleges elektromos bringák a Gearberry oldalán

Különleges elektromos bringák a Gearberry oldalán

Akciós és felettébb igényes Engwe és Fafrees kétkerekűek egy hónapig akciósak.

Különleges elektromos bringák a Gearberry oldalán

A Gearberry szeptember 22. és október 22. között tart vásárt az elektromos bringáiból. Mondjuk, így szezon végén ezt már tekinthetjük szezonzáró akciónak is, de ez senkit ne zavarjon, jövőre is lesz tavasz, sőt nyár is. Szóval a lényeg, sosem lehet elég korán vásárolni, főleg, hogy mostanában durván emelkedik mindennek az ára, a forint is minden eresztékében nyekereg már, szóval garantált, hogy tavaszra ezek a kerékpárok nem ennyibe fognak kerülni. Sajnos.

ENGWE EP-2 Pro Electric Bike

Na, akkor mit kell még tudni. Nagyjából azt, hogy némely bringához van kupon is, ha adnak hozzá, akkor azt a termékoldalon megtalálod, használhatod. Emellett adnak 400 ájró kedvezményt a listaárból, valamint adnak ajándék kerékpár zárat és táskát. Külön megkértek, hogy hívjam fel a figyelmet arra a tényre, hogy EU raktárból szállítanak, hogy 7 napos visszafizetési- és 30 napos cseregaranciát kínálnak. Ezek jól hangzanak.

Engwe Engine Pro Electric Bike

A kínálatban van néhány kerékpár, amit a papírforma alapján szívesen ajánlok, akad 1-2, amit annyira nem szívesen, de ez sem objektív, sokkal inkább szubjektív vélemény, mert nálunk nem fér be a kombi csomagtartójába egyik sem úgy, hogy mell teszem a gyerekek bringáját is. Szóval teljesen felesleges a hajtogathatóság, csak a súlyt növeli. Hangsúlyozom nálam. Ebbe a csoportba tartozik az Engwe EP-2 Pro, az Engine Pro és az Engine X. Nem, ezek sem rossz bringák, csak nekem kicsit túlhaladott már ez a dizájn.

Engwe ENGINE X Electric Bike

Ha neked bejön ne érdekeljen a véleményem, mert főleg a 750- és az 1000 wattos darabok már rendes dinamikával mozgatják a gépet az utassal együtt, akár rosszabb minőségű eredi utakon is. Az összeszerelés, az anyagminőség ezeknél a gépeknél sosem volt kérdéses, és mostanra a gagyi teleszkópokat is elfelejthetjük. Vagyis, használjátok ki a kedvezményt és pluszban a GBbike50 kuponkóddal elérhető további 50 eurós mínuszt, és vegyétek, vigyétek!

Engwe Engine M20 Electric Bike

Számomra ebből a kínálatból sokkal érdekesebbek az összecsukhatatlan, robogós kinézetű megoldások, mint például az Engwe Engine M20, ami igazán bulisan néz ki, ráadásul két akkumulátorral, 30 Ah kapacitással igazi távfutó is. Na, erre szívesen beneveznék! Van hozzá kupon, a GBbike50 kóddal 50 euró a kedvezmény!

ENGWE P26 Electric Bike

Ha viszont szállítható biciklit keresnék, akkor az Engwe P26-ot nézegetném. A vázba rejtett akkumulátor, a mutatós forma és a 26 colos kerekek jó összképet adnak, a bringát pedig fel lehet pattintani egy autós kerékpárszállítóra, és mehet a család kerekezni. Van hozzá kupon, a GBbike50 kóddal 50 euró a kedvezmény!

Fafrees F26 CarbonM Electric Bike

Hasonló szempontok miatt döntenék a Fafrees F26 CarbonM mellett is, igaz, ez már egy másik kategória, hiszen hiába nagyok a kerekek, a gumik vastagok. És nem, egyáltalán nem túlsúlyos, hiszen olyan fnomságokat olvashatunk a specifikációban, mint a karbon váz, ami miatt ez a böhöm gép mindössze 37 kilót nyom, annak ellenére, hogy komoly méretű, 22,5 Ah akkumulátor került bele. Ez hajtja meg az 1000 wattos motort, amivel akár 55 Km/órás sebesség is elérhető. Hidraulikus fékek, hidraulikus lengéscsillapítás. Nem is folytatom, kéne. Az árát is elfogadnám, ha már a bringát nem adják.

Fafrees F26 CarbonX Electric Bike

Ilyen érdekesség akad még a Fafrees kínálatában, hiszen karbon vázzal érkezik az F26 Carbon X is, ami a forma miatt akár hölgyek alatt is jól mutat. A váz íve egészen szemkápráztató, ebbe is bele tudnék szeretni. A nevéből kiderül, hogy itt is karbonvázat kapunk, meg amúgy minden más is stimmel a CarbonM-mel, csak a váz formája nem. Ja és az ár sem, mert ez olcsóbb 150 euróval.

Különleges elektromos bringák a Gearberry oldalán 2

Ha viszont érdekes, de még megfizethető bringát kerestek, akkor ajánlom figyelmetekbe a Fafrees F20 Master, ami karbon vázzal, 500 wattos motorral, 22,5 Ah-s Samsung akkumulátorral, színes kijelzővel, zárható első teleszkóppal és az ülésrúdba rejtett teleszkóppal, hidraulikus tárcsafékkel érkezik. Az üléshelyzet már-már robogós, a váz formája meg egészen eszement. Vagy isnkább különleges. Természetesen van első lámpa, ami pedig még érdekessé teszi, hogy a kínai kerékpárok nagyobb részétől eltérően van hátsó lámpa, sőt féklámpa is.

Különleges elektromos bringák a Gearberry oldalán 3

Itt szeretnék üzenni minden gyártónak, hogy tessék ezt a példát követni, mert nem csípem, amikor a félmilliós, amúgy jó bicikliket 1000 forintos elemes hátsólámpával, sőt sok esetben lámpa nélkül szállítják. Férjen már bele egy normálisabb megoldás!

Nos, összességében van itt néznivaló, kukkantsatok be Ti is, aztán, ha valamit megkívántok, akkor vegyétek meg, és küldjetek majd fényképet róluk, ha megérkeztek!

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.