Válassza az Oldal lehetőséget

Kukirin G2 – megérkezett a KuKirin G4 lite verziója?

Kukirin G2 – megérkezett a KuKirin G4 lite verziója?

A KuKirin G2 feltűnően hasonlít a nagyobb tesóhoz.

Kukirin G2 – megérkezett a KuKirin G4 lite verziója?

Az elektromos rollerek világa folyamatosan fejlődik, és a KuKirin G2 kiváló példa arra, hogyan lehet a modern technológiát és a praktikus kialakítást ötvözni. Az 800 wattos motorral és 48 voltos, 15 amperórás akkumulátorral felszerelt KuKirin G2 kiemelkedő teljesítményt és hosszú hatótávolságot biztosít, amely akár 55 kilométer is lehet egyetlen töltéssel (gyári adat). A roller maximális sebessége 45 km/h, ami három különböző sebességfokozatban érhető el: 25 km/h, 35 km/h és 45 km/h, így különféle közlekedési igényeket is kielégít.

Az eszköz 10 hüvelykes vákuum abroncsai és a rugós lengéscsillapítók lehetővé teszik, hogy simán közlekedj különböző útviszonyokon, legyen az városi aszfalt vagy vidéki kavicsos út. A vákuum gumiabroncsok csökkentik a defekt kockázatát és növelik a vezetés biztonságát és kényelmét. Az áttervezett első C futómű csökkenti a szitálási hajlamot, amely gyakran előfordulhat más elektromos rollereknél, például a G4-nél is.

Kukirin G2 Foldable Electric Scooter, 800W Motor, 48V 15Ah Battery, 10-inch Tires, 45km/h Max Speed, 55km Range, Touchscreen Display, Front & Rear Disc Brakes

A KuKirin G2 egyik legnagyobb előnye a gyors összehajtható mechanizmus, amely lehetővé teszi, hogy a rollert néhány egyszerű lépésben össze- vagy kihajtsd. Az összehajtás után a roller kompakt méretűvé válik, így könnyedén szállítható és tárolható. Az eszköz súlya mindössze 26 kilogramm, így könnyedén viheted magaddal az autó csomagtartójában vagy felviheted a tömegközlekedésre.

A roller intelligens érintőképernyős kijelzővel van felszerelve, amely valós időben mutatja a sebességet, az akkumulátor töltöttségi szintjét, a megtett távolságot és az aktuális sebességfokozatot. Az érintőképernyő intuitív és könnyen kezelhető, lehetővé téve a vezetési módok váltását, a fényerő állítását és a korábbi utazások adatainak megtekintését. ( szerző: Ha van valami, amit igazán utálok a KuKirin rollereken az érintőkijelző lesz. Hiába mondja a gyártó, hogy könnyen kezelhető ez közel sem igaz.)

A KuKirin G2-t első és hátsó tárcsafékkel szerelték fel, amelyek gyorsan és hatékonyan reagálnak, még maximális sebességnél is. A féktávolság papírforma szerint 4-10 méter között mozog, ami biztonságos fékezést biztosít vészhelyzetekben. Az IP54 vízállósági minősítés révén a roller ellenáll a por és a fröccsenő víz káros hatásainak, így esős időben is használható.

Az eszköz LED fényszóróval és hátsó lámpával is rendelkezik, amelyek biztosítják a láthatóságot és a biztonságot sötétben is. A fényszóró 60 fokos megvilágítási szöggel és 4 négyzetméteres megvilágítási területtel rendelkezik, így kiváló látási viszonyokat biztosít éjszakai vezetéskor. Az irányjelzők és a féklámpák további biztonsági funkciókat nyújtanak.

Kukirin G2 Foldable Electric Scooter, 800W Motor, 48V 15Ah Battery, 10-inch Tires, 45km/h Max Speed, 55km Range, Touchscreen Display, Front & Rear Disc Brakes

A KuKirin G2 különösen kedvező áron érhető el a Geekbuying áruházban, ahol jelenleg 184 252 forintért vásárolhatod meg a PF6FGE kuponkóddal, EU raktárból szállítva. Ez az ár-érték arány kiváló választássá teszi mindazok számára, akik egy megbízható és erőteljes elektromos rollert keresnek.

Felhasználói vélemények szerint a KuKirin G2 rendkívül megbízható és könnyen kezelhető. A vásárlók dicsérik a roller gyorsaságát, hosszú akkumulátor élettartamát és a különféle útviszonyokhoz való alkalmazkodó képességét. Az áttervezett futómű és a könnyű összecsukhatóság további előnyök, amelyek miatt sokan választják ezt a modellt.

Kukirin G2 Foldable Electric Scooter, 800W Motor, 48V 15Ah Battery, 10-inch Tires, 45km/h Max Speed, 55km Range, Touchscreen Display, Front & Rear Disc Brakes

A KuKirin G2 elektromos roller egyik legnagyobb előnye a sokoldalúsága és a felhasználói élmény optimalizálása. Az 800 wattos motor erőteljes gyorsulást és stabil sebességet biztosít, így ideális mind a városi közlekedéshez, mind pedig hosszabb távú kirándulásokhoz. Az eszköz három különböző sebességfokozattal rendelkezik, amelyek lehetővé teszik, hogy a mindenkori közlekedési körülményekhez igazodva válassz. Az első fokozat ideális a nyugodt városi közlekedéshez, míg a harmadik fokozat a gyorsabb, dinamikus vezetési élményt nyújtja, amikor sietned kell.

A roller könnyű és kompakt kialakítása különösen hasznos azok számára, akik gyakran használják a tömegközlekedést, vagy akiknek korlátozott tárolóhely áll rendelkezésre. A mindössze 26 kilogrammos súly és a gyors összecsukhatóság révén a KuKirin G2 könnyen szállítható és tárolható, akár az autó csomagtartójában, akár az otthonodban. Az eszköz kiváló választás lehet a városi ingázók, a diákok vagy bárki számára, aki megbízható és praktikus közlekedési eszközt keres.

Kukirin G2 Foldable Electric Scooter, 800W Motor, 48V 15Ah Battery, 10-inch Tires, 45km/h Max Speed, 55km Range, Touchscreen Display, Front & Rear Disc Brakes

Összefoglalva, a KuKirin G2 egy kiváló választás mindazok számára, akik megbízható, gyors és kényelmes közlekedési eszközt keresnek. Az alábbiakban összefoglalva a főbb képességek:

  • 800 wattos motor és 45 km/h maximális sebesség
  • 48V 15Ah akkumulátor, akár 55 km hatótávolság
  • 10 hüvelykes vákuum abroncsok és rugós lengéscsillapítók
  • Intelligens érintőképernyős kijelző
  • Gyors összehajtható mechanizmus
  • IP54 vízállósági minősítés
  • Elülső és hátsó tárcsafékek
  • LED fényszórók és hátsó lámpák
  • Kedvező ár a PF6FGE kuponkóddal

A KuKirin G2 elektromos roller minden szempontból megfelel az elvárásoknak, és kiváló választás lehet mindennapi közlekedésre vagy szabadidős tevékenységekre.

Előrendelés EU raktárból az alábbi hivatkozásra kattintva:

 

KuKirin G2 elektromos roller

 

Hasonló tartalmak oldalunkon

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.