Válassza az Oldal lehetőséget

Xiaomi HIMO L2 MAX roller 50 ezer kedvezménnyel!

Xiaomi HIMO L2 MAX roller 50 ezer kedvezménnyel!

A HIMO L2 MAX most lett igazán jó vétel!

Xiaomi HIMO L2 MAX roller 50 ezer kedvezménnyel!

Nagyon nehéz manapság valami egyediséget, különlegességet egy rollerbe belevinni. Már-már úgy tűnik, hogy mindent feltaláltak, ami ezekkel a közlekedési eszközökkel kapcsolatban feltalálható volt. Szívesen mondanám, hogy a Himo L2 MAX kilóg ebből a sorból de nem, egyszerűen csak egy nagyon jó roller nagyon jó áron. A motor 350 wattos, tehát ez talán átlag feletti teljesítménnyel bír. 10 Ah-ás a rendszer, 10 inches a kerék, 40 kilométeres a hatótáv és 25 km óránként a végsebesség. Ezek mondhatni normál értéknek számítanak. A 40 cellás akkumulátor 18650-es blokkokból áll, így jó eséllyel javítható, hiszen a cellák teljesen átlagosak. Nem lényegtelen, hogy a roller CE minősítéssel is rendelkezik.

HIMO L2 MAX összecsukható elektromos robogó 350W motor 36V/10.4Ah akkumulátor 10 hüvelykes gumiabroncsot tartalmazó ülés - fehér

Természetesen összehajtható, van rajta lámpa elől és hátul, de nincsenek rajta LED-sorok, szóval inkább azoknak ajánlható, akik nem szeretik a csilli-villi dolgokat. A fék a megszokott dupla rendszer, vagyis tárcsafék és motorfék kombinációja. A motorfékből sejthető, hogy az energiavisszanyerés is meg van a szerkezetben. A kijelző mutatós, látszik rajta az aktuális működési mód, ami lehet energiatakarékos, normál vagy sportmód. Az akkucsomag természetesen a talpunk alatt van, így a súlypont rendkívül alacsonyra került. A roller össz tömege 18,7 kilogramm.

HIMO L2 MAX összecsukható elektromos robogó 350W motor 36V/10.4Ah akkumulátor 10 hüvelykes gumiabroncsot tartalmazó ülés - fehér

A vásárláshoz használd a NNNHIL2MAX kuponkódot, amivel ~50 ezer forinttal csökkentheted a roller árát. A szállítás EU raktárból történik, se vám, se áfa, se vámkezelés, és nagyjából egy hét alatt meg is kapod!

Katt az alábbi hovatkozásra!

HIMO L2 MAX ELEKTROMOS ROLLER

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.