Válassza az Oldal lehetőséget

Ezt tudja ma egy elektromos roller 80 ezer forintért – BOGIST M1 Elite

Ezt tudja ma egy elektromos roller 80 ezer forintért – BOGIST M1 Elite

A BOGIST M1 Elite kicsi, könnyű és olcsó, igazi last mile roller.

Ezt tudja ma egy elektromos roller 80 ezer forintért – BOGIST M1 Elite

A méretéhez képest hihetetlenül kompakt, mindössze nettó 12,5 kg tömegével és összecsukható kialakításával könnyedén szállíthatod, akár a tömegközlekedési eszközön is, és rendkívül kevés helyet foglal, amikor nem használod. A 36 V-os, 10 Ah-s akkumulátor és a 350 W-os motor egészen 25 km/h végsebességet tesz lehetővé (gyári adat), miközben akár 30 km-t is megtehetsz egyetlen feltöltéssel (gyári adat). Ehhez járul még a rendkívül nyomatékos indulás a 650 W-os csúcsteljesítménynek köszönhetően. A 8,5 colos abroncsok hála pedig sosem lesz defekted.

Ezt tudja ma egy elektromos roller 80 ezer forintért - BOGIST M1 Elite 1

Az okos megoldások szintén garantálják a problémamentes utazást. A világító LED fényszóró és a féklámpák még sötétben is biztonságossá teszik a közlekedést, a hátsó mechanikus fék és az elektromos fékrendszer pedig megfelelő fékerőt biztosít. Esőben sem kell aggódnod, az IP54-es védettség megóvja a rollert a nedvességtől. Egy nagyon jó extra az applikáció, amelynek segítségével okostelefonodról is beállíthatod a sebesség- és fékezési paramétereket. A TFT kijelzőről bármikor leolvashatod a legfontosabb adatokat, úgymint a megtett távolságot, a töltöttségi szintet és az aktuális sebességet.

Ezt tudja ma egy elektromos roller 80 ezer forintért - BOGIST M1 Elite 2

A 120 kg teherbírás pedig lehetővé teszi, hogy nem csak a szűk belvárosi utcákon vedd hasznát, de akár a munkába ingázáshoz vagy a bevásárló körút megtételéhez is remek társad legyen.

Főbb képességek:

  • 25 km/h végsebbesség
  • 30 km hatótáv
  • 650 W csúcsteljesítmény
  • Okostelefon applikáció
  • IP54 védettség
  • 120 kg teherbírás
  • LED világítás
  • 8,5 colos, mélyszemcsés abroncsok

Itt a lehetőség, vedd meg most a BOGIST M1 Elite elektromos rollert a 322a69 kuponkóddal mindössze 80 171 forintért a Banggood áruházában!

BOGIST M1 Elite elektromos roller

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.