Válassza az Oldal lehetőséget

HT-T4 MAX – olcsó roller felnőtteknek

HT-T4 MAX – olcsó roller felnőtteknek

Közeledik a tavasz, ha eddig nem tetted meg, akkor itt az ideje, hogy átszállj a buszról, az autóról egy rollerre!

HT-T4 MAX - olcsó roller felnőtteknek 1

Nem mondanám, hogy a roller műfaj túl érdekes, legalábbis, ha az átlag gépeket nézzük. Manapság már elérhető áron kapunk normális fékeket, normális méretű kereket, jól összeépített szerkezeteket használható motorral.

HT-T4 MAX - olcsó roller felnőtteknek 2

Szóval senki nem kapja fel a fejét, ha azt mondom, hogy 350 wattos motor, vagy 50-60 kilométeres megtehető táv egy töltéssel. Mivel nagy a kínálat egy dolgot érdemes nagyon figyelni, az árat. Hagyjuk a fenébe a Bluetooth csatlakozást, legyen inkább gyors a töltés, felejtsük el az 50+ kilométer/órás végsebességet, legyen inkább kényelmes méretű a kerék, és ezekért ne kérjenek sok pénzt.

HT-T4 MAX - olcsó roller felnőtteknek 3

Nos, a HT-T4 MAX pont ezt kínálja. Csak a szokásos dolgokat kapjuk, a 120 kilós terhelhetőséget, a 60 kilométeres hatótávot, a 350 wattos motort, a 30 km/órás végsebességet, a 10 colos kerekeket és a féklámpát. Ezért pedig pont annyi pénzt kérnek, ami miatt már felkapom rá a fejem. Kuponnal 125 ezer forint, természetesen EU, egész pontosan német raktárból történő szállítással. Az ár természetesen tartalmazza az áfát és az egyéb költségeket is.

HT-T4 MAX - olcsó roller felnőtteknek 4

Ha szeretnél egy ilyet, akkor az alábbi linken tudod megvásárolni, használd a A8345DE6BB19 kuponkódot!

HT-T4 Max elektromos roller

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.