Válassza az Oldal lehetőséget

ENGWE C20 – 20 colos városi bringa kultúrált külsővel

ENGWE C20 – 20 colos városi bringa kultúrált külsővel

A képek és videók alapján igazán meggyőző a külső!

ENGWE C20 – 20 colos városi bringa kultúrált külsővel

Egy ideje nézegetem már az ENGWE bringákat. Az ADo felett vannak egy kicsivel árban, de általában kapunk ezért valami pluszt is. Például hátsó lengéscsillapítást. A C20-on ilyen nincs, viszont van valami, ami a szemnek lesz kedves, ez pedig a kimondottan frankón kinéző új váz!

Amúgy az ENGWE C20 sok érdekességet nem tartogat a konkurenciához képest, hiszen a megszokott 250 wattos motor, a 36 voltos rendszer, a 10,4 Ah-ás akkumulátor már mindenkinek ismerősek lehetnek. A tárcsafékek mechanikusak, a hátsó keréken a fogaskerekek 7 fokozatú váltást tesznek lehetővé. Rossz hír, hogy nem kapunk műszeregységet.

A vázzal kapcsolatban viszont több jó hírrel is szolgálhatok. Ahogy említettem nagyon jól néz ki, szerintem ebben mind egyetértünk. Ami viszont az új vázzal kapcsolatban még fontos, hogy jóval könnyebb, mit a eddig megszokott megoldások. A hasonló 20 colos, összecsukható bringák 30 kiló körüli tömeggel rendelkeztek, az ENGWE C20 tömege viszont csa 22 kilogramm.

A kisebb tömeg mellé az utas maximális testsúlya változott, az eddig megszokott 100-120 kilogrammról 150 kilogrammra. Reményeim szerint ez a plusz szállítható tömeg az első teleszkóp minőségén is érződik majd, mivel az eddig bringáknál a 120 kilós felső határt többek között az első lengéscsillapítók gyengeségének is volt köszönhető.

ENGWE C20 Folding Electric Bicycle 20' inch Tires 250W Brushless Motor 36V 10.4Ah Battery 25km/h Max Speed - Gray

Az ENGWE C20 bevezető akciója most indult, a Geekbuying oldalán EU raktárból rendelhetjük meg. Az ára a 6NCLURKG kuponkóddal 254 ezer forint, ami igen kedvezőnek mondható, főleg, ha figyelembe vesszük a jelenlegi dollár árfolyamot is.

Vásárlás az alábbi hivatkozásra kattintva:

ENGWE C20 – 20 colos városi bringa

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.