Válassza az Oldal lehetőséget

Emoko C93 – motorszerű kerékpár olcsón 1000 wattal

Emoko C93 – motorszerű kerékpár olcsón 1000 wattal

Az Emoko C93 elektromos kerékpár nem csak egy közlekedési eszköz, hanem egy új életérzés is azoknak, akik szeretnének egy elektromos motort, de nincs rá pénzük.

Emoko C93 – motorszerű kerékpár olcsón 1000 wattal

Az Emoko C93 egy erőteljes, megbízható és rendkívül stílusos motorszerű valami, ami minden szükséges funkcióval rendelkezik ahhoz, hogy a városi utazásokat és a kisebb kirándulásokat egyaránt élvezetesévé tegye.

Erőteljes Teljesítmény és Hatótávolság

A 48 V 1000 W-os motor és a 48 V 20 Ah-s akkumulátor kombinációja biztosítja, hogy az Emoko C93 képes legyen akár 50-80km-es hatótávolságot is elérni egyetlen töltéssel, maximális sebessége pedig elérheti az 55km/h-t. Ez tökéletes választássá teszi mindennapi ingázáshoz és hosszabb utakhoz egyaránt. Persze ezek gyári adatok 65 kilós testtömeghez, de kiindulási értéknek így sem rossz.

Emoko C93 - motorszerű kerékpár olcsón 1000 wattal 1

Komfort és Biztonság

A kettős tárcsafék rendszer, a kettős lengéscsillapítás és a 20 x 4 colos vastag (fat)gumiabroncsok együttesen garantálják a sima és biztonságos utazást mindenféle terepen. A 10 W-os LED első fényszóró és a CE minősítés további biztonságot nyújt, míg a kényelmes ülés hosszabb távon is kényelmes utazást tesz lehetővé.

Emoko C93 - motorszerű kerékpár olcsón 1000 wattal 2

Műszaki Adatok Részletesen

 • Márka: Emoko
 • Modell: C93
 • Motor: 48V 1000W
 • Akkumulátor: 48V 20Ah
 • Maximális Terhelhetőség: 120kg
 • Maximális Sebesség: 55km/h
 • Hatótávolság: 50-80km
 • Gumiabroncs Méret: 20*4 col
 • Súly: 35kg

Csomag Tartalma

 • 1 x Elektromos Kerékpár
 • 1 x EU Töltő
 • 1 x Felhasználói Kézikönyv

Gyakori Kérdések és Válaszok

Teljesítmény Feloldása

A maximális teljesítmény feloldásához, mint minden más elektromos kerékpár és roller esetében, a vezérlőképernyő programjain keresztül lehetséges.

Magassági Kompatibilitás

180 cm-es magasságú személyek számára is megfelelő.

Sebességkorlátozás

A kerékpár érkezéskor alapértelmezett sebessége kevesebb, mint 25km/h, így megfelel az EU jogszabályoknak.

Összefoglalás

Emoko C93 - motorszerű kerékpár olcsón 1000 wattal 3

Az Emoko C93 elektromos kerékpár tökéletes választás azok számára, akik egy erőteljes, megbízható és stílusos elektromos kerékpárt keresnek városi környezetben való használathoz vagy hétvégi kirándulásokhoz. A modern technológia, a kényelmes kialakítás és a biztonsági funkciók kombinációja teszi ezt a modellt ideális választássá a jövőbeni utazásokhoz.

tavasz van, döntik ránk a kerékpár akciókat, így az Emoko C93 is kapott egy kupont. A BG24HU8Apr5 kuponkóddal cseh raktárból 348 000 forintért rendelheted meg az alábbi hivatkozásra kattintva:

 

Emoko C93 elektromos kerékpár

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.