Válassza az Oldal lehetőséget

Atomi Alpha – prémium roller belépő áron

Atomi Alpha – eldobod az agyad, 650 wattos roller 144 ezerért

Akár honnan nézem, az Atomi Alpha bankot robbant.

Atomi Alpha – eldobod az agyad, 650 wattos roller 144 ezerért


Ha szeretnél szeretnél olcsón vásárolni, akkor csatlakozz Facebook csoportunkhoz, mert olyan kupon nincs, amit nem találunk meg!

KÍNÁBÓL VÁSÁRLÓK FACEBOOK CSOPORTJA

YouTube csatornánkon rengeteg videós teszttel, élő adással várunk.

HOC TV YOUTUBE CSATORNA


 

Tipikus városi közlekedési eszköz, aminek a meglepően alacsony árába egy erős motor, applikáción keresztüli vezérlés és egy beépített számzáras biztonsági zár is belefért, amivel kikötözheted a rolleredet. Egészen csuda darab, de lássuk a részleteket!

Atomi Alpha - prémium roller belépő áron 1

Az Atomi Alpha elektromos roller kitűnő választás azok számára, akik kompakt, mégis erős közlekedési eszközt keresnek. A 650 wattos motorral felszerelt roller nagy nyomatékot biztosít, és akár 20°-os dombon is képes felmenni. A 10 Ah kapacitású, 18650-as lítium cellákból épített akkumulátor hosszú, a gyári adatok alapján akár 40 kilométeres hatótávot biztosít egyetlen töltéssel.

Atomi Alpha - prémium roller belépő áron 2

A 9 hüvelykes kerekek defektmentes gumiabroncsokból készültek, amelyek nem tartalmaznak belsőt. Az abroncsok alacsony nyomáson is használhatók, ami javítja a kényelmet, a tapadást és a gördülő teljesítményt a durva felületeken. Az Alpha e-roller egy beépített számkombinációs zárral is rendelkezik, amit akár a telefonos alkalmazáson keresztül is zárhatunk. Emiatt ezt a rollert használva nem kell magunkkal hordoznunk egy nehéz lakatot!

Atomi Alpha - prémium roller belépő áron 3

Az Atomi Alpha rollert repülőgép-minőségű alumíniumból készült könnyű, mégis robusztus. Van LCD kijelző, rejtett hátsó felfüggesztési rendszer, kényelmes gumiabroncsok és 14 féle hangulatfény. Az Atomi alkalmazás segítségével finomíthatjuk és testreszabhatjuk az utazási élményt. A sebességmódok beállítása lehetővé teszi a könnyű közlekedést, az alkalmazás pedig megjeleníti az akkumulátor szintjét, a navigációs térképet, az utazási adatokat, a megtett távolságot, a világítási mintát és még sok más funkciót. A roller IP65 vízállósági besorolása garantálja, hogy minden időjárási körülmények között használható legyen.

Atomi Alpha - prémium roller belépő áron 4

A napokban már írtam egy ajánlót a rollerhez, azóta megnéztem a neten néhány videót is róla, és ezek alapján elmondható az egyöntetű vélemény: iszonyat jó darab! Vannak apróbb hibák, de ezek már a szőrszálhasogatás kategóriájába tartoznak. A teszterek dicsérik a mutatós külsőt és fényezést, az erős motort, a rejtett lengéscsillapítáat és az erős vázat. A kijelzőt megemlítik, mint ami napsütésben nem látszik jól, de ez általános probléma a rollereknél.

Összességében ez egy elég jó gép, és a mai ajánlattal, ami a NNNAAES9 kuponkóddal már csak 129 000 forintot jelent szinte kihagyhatatlan. Természetesen EU raktárból rendelheted meg, a vásárláshoz a kuponkódot használd itt:

Atomi Alpha elektromos roller

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.