Válassza az Oldal lehetőséget

Jön a nyár, készíts jégkockát!

Jön a nyár, készíts jégkockát!

Sajnos a BlitzHome gépe kifutott, de itt van helyette a VEVOR!

Jön a nyár, készíts jégkockát!


Ha szeretnél szeretnél olcsón vásárolni, akkor csatlakozz Facebook csoportunkhoz, mert olyan kupon nincs, amit nem találunk meg!

KÍNÁBÓL VÁSÁRLÓK FACEBOOK CSOPORTJA

YouTube csatornánkon rengeteg videós teszttel, élő adással várunk.

HOC TV YOUTUBE CSATORNA


 

Tavaly és még télen is nagy sikere volt a BlitzHome jégkocka készítő gépének. Mi is használjuk itthon, meg néha kölcsön is adjuk, ha valamelyik ismerősünk bulit rendez. Imádja mindenki. Sajnos a gépet kivezették a kínálatból, még télen jó kis akciókat kaptunk rá, utódnak egyelőre nyoma sincs, és a forgalmazó sem bíztat semmi jóval.

Azonban itt a megoldás a VEVOR kínálatában. Ez a gép gyanúm szerint teljesen megegyezik a BlitzHome masinájával, mindössze a burkolat más. A teljesítmény, a működési elv (kompresszoros ez is), a jégkockakészytés gyorsasága, mind-mind azonos, így eléggé esélyes, hogy ugyanazt a gépet kapjuk más köntösben.

Jön a nyár, készíts jégkockát! 1

Az ár is megegyezik, legalábbis a BlitzHome gép eredeti árával, az kivezetéskor adott akciós ár azért ennél alacsonyabb volt. Igaz, az egy spéci ár volt, raktárkisöprés, stb. Szóval arra már ne várjatok, olyan mostanában sajnos nem lesz. Azonban a VEVOR masinája sem őrült drága, a HOCHU kuponnal EU raktárból ~41 ezer forintért már megvehető az alábbi linken:

VEVOR jégkocka készítő gép

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.