Válassza az Oldal lehetőséget

Meggyőző áron a HiBREW H1A 4-az-1-ben kávéfőzője

Meggyőző áron a HiBREW H1A 4-az-1-ben kávéfőzője

Aki a HiBREW H1A segítségével sem tud jó kávét készíteni, az inkább ne készítsen kávét.

Meggyőző áron a HiBREW H1A 4-az-1-ben kávéfőzője

A HiBREW H1A espresso kávéfőző a kávézás új dimenzióját nyitja meg otthonodban. A készülék egyedülálló 4 az 1-ben rendszerével kompatibilis a Dolce Gusto kapszulákkal, őrölt kávéval, és még többféle kávékapszula-típussal is. A 19 baros nyomás és a 1450 wattos teljesítmény biztosítja a gyors felmelegedést és a 92 Celsius-fokos állandó hőmérsékletű kávékészítést, ami garantálja a kávé tökéletes ízét és aromáját. A rozsdamentes acél hosszabbított fűtőcső még magasabb és stabilabb vízhőmérsékletet eredményez.

HiBREW H1A 1450W Espresso Coffee Machine, 19 Bar Extraction, Hot/Cold 4-in-1 Multiple Capsule Coffee Maker - Black

A kávéfőző két különböző méretű kávé elkészítésére képes: 70 ml-es kis espresso és 110 ml-es nagy espresso, így mindenki megtalálhatja a számára ideális méretet. A készülék tervezése során kiemelt figyelmet fordítottak a biztonságra, a csendes működésre és a könnyű tisztíthatóságra. A műanyag fogantyú, a levehető csepegtetőtálca és a 600 ml-es, BPA-mentes, levehető víztartály mind hozzájárulnak a készülék hosszú élettartamához és egyszerű karbantartásához.

HiBREW H1A 1450W Espresso Coffee Machine, 19 Bar Extraction, Hot/Cold 4-in-1 Multiple Capsule Coffee Maker - Black

A HiBREW H1A méretei (11 x 26 x 26 cm) és súlya (3 kg) ideálisak minden konyhába, a csomag tartalma pedig minden szükséges adaptert magában foglal, így azonnal használatba vehető. A kávéfőző fekete vagy fehér színben elegáns megjelenést kölcsönöz, és a csomag tartalmaz egy felhasználói kézikönyvet is, amely segít a készülék könnyű kezelésében. A kávéfőzővel a kávézás minden pillanata élvezet lesz, legyen szó reggeli frissítőről vagy baráti összejövetelek kávézási élményéről.

A gépet most EU raktárból szállítják hozzánk, ára a 884THDWL kuponkóddal 33 500 forint itt:

 

HiBREW H1A 4-az-1-ben kávéfőző

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.