Válassza az Oldal lehetőséget

Proscenic T31 – 49 ezer alatt a hatalmas sütő

Proscenic T31 – 49 ezer alatt a hatalmas sütő

A hagyományos forrólevegős frituk háromszorosa kapacitásban.

Proscenic T31 – 49 ezer alatt a hatalmas sütő

A Proscenic T31 sütő egy multifunkcionális konyhai eszköz, amely 12 különböző funkcióval rendelkezik, lehetővé téve a kenyér sütésétől a húsok sütéséig számos étel elkészítését. Az előre beállított programokkal könnyedén választhatod ki a kívánt étel elkészítési módját, vagy a forgó gomb segítségével pontosan beállíthatod az időzítést és a hőmérsékletet. A 15 literes nagy kapacitású sütőben egész csirkét is süthetsz, ami elegendő 4-5 fő számára. A két szint lehetővé teszi, hogy egyszerre több ételt is elkészíts, a forgó nyársnak köszönhetően az ételek egyenletesen pirulnak meg sütés közben.

Proscenic T31 - 49 ezer alatt a hatalmas sütő 1

A 1700W-os teljesítménnyel és a 360 fokos légkeverési technológiával az ételek belül puhák, kívül pedig ropogósak lesznek. A “proscenic” alkalmazással csatlakozva számos online recept közül választhatsz, az alkalmazás segítségével egyszerűen elkészítheted kedvenc ételeidet. Az alkalmazás emellett időzítési funkcióval is rendelkezik. A T31 légsütő használata közben szinte egyáltalán nem használsz olajat, ami egészségesebb ételkészítést tesz lehetővé, miközben az ételek ízletesek maradnak.

Proscenic T31 - 49 ezer alatt a hatalmas sütő 2

Proscenic T31 - 49 ezer alatt a hatalmas sütő 3

A sütő emlékeztető funkcióval is rendelkezik, amely jelzi, ha az ételt meg kell fordítani sütés közben. A nem tapadó bevonatnak köszönhetően az összes alkatrész könnyen tisztítható, és mosogatógépben is mosható. Az ablaknak köszönhetően bármikor ellenőrizheted az ételek állapotát sütés közben.

Proscenic T31 - 49 ezer alatt a hatalmas sütő 4

A Proscenic T31 légsütő 220 V-os feszültséggel és 1700 W teljesítménnyel működik. A csomag tartalmazza a légsütőt, egy nyársat, csepegtető tálcát, forgó kosarat, fogókat, egy forgó villát, egy sütőtálcát és egy felhasználói kézikönyvet. A sütő méretei 40,8 x 38,8 x 34,1 cm, súlya pedig 9 kg.

A gépet ma a BGXIFD1169 kuponkóddal cseh raktárból már 49 ezer forint alatt megvásárolhatod itt:

 

Proscenic T31 sütő

 

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.