Válassza az Oldal lehetőséget

Proscenic P12 állóporszívó – brutális szívóerő+alacsony ár

Proscenic P12 állóporszívó – alacsony ár és piacvezető szívóerő

A Proscenic P12 egészen elképesztő gép lett.

Proscenic P12 állóporszívó – alacsony ár és piacvezető szívóerő

A Proscenic P12 kézi akkumulátoros porszívó kimondottan erőteljes tisztítási megoldást jelent minden típusú felületre. Kefe nélküli motorral rendelkezik, amely maximális üzemmódban kivételesen nagy, 33 Kpa (120 AW) szívóteljesítményt produkál, így hatékonyan szívja fel a felületi szennyeződéseket és a szőnyegbe mélyen beágyazódott piszkokat is.

Proscenic P12 állóporszívó - brutális szívóerő+alacsony ár 1

A Proscenic P12 gubancolódásgátló technológiával rendelkezik, amely hatékonyan összegyűjti a szőrszálakat anélkül, hogy összegubancolódnának vagy a kefére tekerednének, így tökéletes a háziállatokkal rendelkező háztartásokban. A szívófej vertikális lámpája, a zöld fényforrásokkal érzékeli a szabad szemmel nem látható apró részecskéket. A porszívó ötfokozatú zárt szűrőrendszerrel rendelkezik ciklonikus porleválasztással és két HEPA-szűrővel, amelyek a porszemcsék 99,99%-át felfogják, és allergénmentes, tisztított levegőt bocsátanak ki.

Proscenic P12 állóporszívó - brutális szívóerő+alacsony ár 2

Nagy kapacitású, 7 x 2500 mAh kapacitású cellából álló, újratölthető akkumulátora akár 60 perc tisztítási időt biztosít takarékos üzemmódban, a levehető akkumulátor kialakítás pedig lehetővé teszi a hosszabb üzemidőt egy extra akkumulátorral. A Proscenic P12 porszívó 1,2 literes nagyméretű portartállyal rendelkezik, amellyel elkerülheted a gyakori ürítés nyűgjét, ha mégis megtelik a tartály egyetlen gombnyomással engedheted ki a szennyeződéseket. Az intelligens kezelőpanel segítségével könnyedén beállíthatod a porszívó teljesítményét és megismerheted a porszívó aktuális állapotát. Jelzi az akkumulátor töltöttségi szintjét, a szívóteljesítményt, a kefebeszorulás- és a szívótömörség-riasztást.

Proscenic P12 állóporszívó - brutális szívóerő+alacsony ár 3

Ez a porszívó könnyen átalakítható kézi porszívóvá a mellékelt résszívóval vagy 2 az 1-ben porszívókefével, hogy megtisztítsd a kanapét, a kárpitokat, a szellőzőket, az autóülést és még sok mást. Súlya 1,95 kg, a csomagban fali tartót is találsz. A csomag tartalmazza a porszívót, a 2 az 1-ben kerek kefét, a résszívót, a teleszkópos rudat, a fali tartót, egy HEPA szűrőt a bemenő- és egy másikat a levegő kilépő oldalára, a ciklonszűrő fémhálós szűrőt, a V alakú gubancolódásgátló kefefejet, a hálózati adaptert és a használati útmutatót.

Proscenic P12 állóporszívó - brutális szívóerő+alacsony ár 4

A gép ára a nagyon magas szívóteljesítmény ellenére baráti maradt, hiszen a BG7c929d kuponkóddal nagyon olcsón, 67 ezer forint helyett 54 000 forintértért ( az eddigi akciós ár 60 000 forint volt) tudjuk EU raktárból megrendelni. Kattints az alábbi hivatkozásra:

Proscenic P12 kézi akkumulátoros porszívó

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.