Válassza az Oldal lehetőséget

Most vegyél fűthető télikabátot, nagyon olcsó és minden méret kapható

Most vegyél fűthető télikabátot, nagyon olcsó és minden méret kapható

Ahogy mondani szoktam, téli cuccot nyáron, nyárit pedig télen érdemes vásárolni!

Most vegyél fűthető télikabátot, nagyon olcsó és minden méret kapható

A TENGOO HJ-09 fűthető kabát a hideg téli hónapokban kínál kényelmet és meleget. A kabát kiváló minőségű 100% poliészterből készül, fekete színben érhető el. A méretezés rendkívül tág határokat ad, az M-től az 5XL-ig terjed, így valószínűleg nincs olyan vásárló, aki ne találna magának megfelelő méretet. A kabát különösen alkalmas kültéri munkához, sporttevékenységekhez, a fűtés fajtája miatt nem igényel ezer rétegű aláöltözést.

TENGOO HJ-09 Men 9 Areas Heated Jacket USB Winter Outdoor Electric Heating Jackets Warm Sprots Thermal Coat Clothing Heatable Cotton jacket

A kabát legkiemelkedőbb jellemzője a 9 fűtési terület, amelyek egyenletesen oszlanak el a ruhadarabon, biztosítva a a teljes felsőtest melegítését. A hagyományos melegítő kabátoktól eltérően a TENGOO intelligens hőszabályozási rendszert alkalmaz, amely három különböző hőfokozattal rendelkezik (30-40-50 celsius). A kabátot egy powerbank-hez csatlakoztatva könnyedén be- és kikapcsolhatjuk, valamint váltogathatjuk a fűtési szintek között egy egyszerű gombnyomással. A kabát mosható, a tápellátási csatlakozó pedig szigetelt és vízálló, így nem kell aggódnod a vízkárosodás miatt.

Most vegyél fűthető télikabátot, nagyon olcsó és minden méret kapható 1

A csomag tartalmazza a fűthető kabátot és egy használati útmutatót, ám fontos megjegyezni, hogy a powerbank nincs a csomagban, így azt külön kell megvásárolni.

A kabátot kínai raktárból tudod megrendelni, de ez szerintem ebben az esetben nem gond, messze van a tél. Az ára a BGHUYF01 kuponkóddal ~ 15 000 forint az alábbi hivatkozáson:

 

TENGOO HJ-09 fűthető kabát

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.