Válassza az Oldal lehetőséget

VEVOR 660 wattos infraszauna EU raktárból

VEVOR 660 wattos infraszauna EU raktárból

Ha nem fér el nálad egy szauna, akkor ez is megoldás lehet a hiányára.

VEVOR 660 wattos infraszauna EU raktárból

Itt van tehát a VEVOR 660W-os szaunatakaró, egy élvonalbeli karcsúsító gép, amely az infravörös technológiát használja a fogyasztáshoz és az ideális testalkat eléréséhez. A kiváló minőségű PU anyagból készült vízálló és könnyen karbantartható külsővel, valamint a hőszigetelt, biztonságos PVC-belsővel kényelmes és biztonságos szaunázási élményt nyújt. Mondjuk nehezen tudom benne csapkodni a hátam nyírfavesszővel, de ez legyen a legnagyobb baj.

VEVOR 660 wattos infraszauna EU raktárból 1

A takarót három különálló fűtési zónával tervezték, amelyek a felsőtestet, a derekat és az alsótestet célozzák meg. Az egyes zónákhoz könnyen beállíthatja az időt és a hőmérsékletet, 15-60 perc, illetve 25°C – 85°C tartományban. A szaunatakaró az infravörös sugarak segítségével stimulálja a test sejtjeit, és olyan hőhatást hoz létre, amely segít a zsír feloldásában és az egészséges fogyás elősegítésében.

VEVOR 660 wattos infraszauna EU raktárból 2

A nagyobb biztonság érdekében a takaró speciális fűtőszállal rendelkezik, amely ellenáll a nyújtásnak vagy hajlításnak. Ha a hőmérséklet 85 ℃-ra emelkedik, akkor automatikusan lekapcsol és egy percig riasztást ad. Az infravörös szauna-takaró számos alkalmazási területre alkalmas, beleértve a méregtelenítést, a fogyást és a testformálást. Előnyös lehet azoknak, akik egészségüggyel, elhízással, szülés utáni alakformálással, rehabilitációs kezeléssel foglalkoznak. Használható termálfürdőkben, szalonokban vagy otthon.

Az infra szauna/szaunatakaró ára most a HOCHU kuponkóddal ~54 800 forint, a szállítás EU raktárból történik az alábbi hivatkozásra kattintva:

VEVOR 660 wattos infraszauna/szaunatakaró

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.