Válassza az Oldal lehetőséget

Ha lámpafoglalatod van, de kamerád nincs, akkor változhat a helyzet

Ha lámpafoglalatod van, de kamerád nincs, akkor változhat a helyzet

Ez a biztonsági kamera nem igényel nagy befektetést és telepíteni s rém egyszerű.

Ha lámpafoglalatod van, de kamerád nincs, akkor változhat a helyzet

Az E27 izzó formájú kamera egy újszerű megközelítést kínál a biztonsági megfigyelés területén, ötvözve a hagyományos plafonlámpák foglalatait a modern biztonsági technológia előnyeivel. Ez a 1080P felbontású biztonsági kamera rendszer 2,4 GHz-es WiFi-vel rendelkezik, ami lehetővé teszi a vezeték nélküli csatlakozást, és így a telepítése rendkívül egyszerű és kényelmes, hiszen csupán egy normál E27 foglalatba kell becsavarni, további bonyolult telepítési lépések nélkül.

Ha lámpafoglalatod van, de kamerád nincs, akkor változhat a helyzet 2

A kamera 1080P FHD felbontású, így kiváló minőségű, kristálytiszta élő videó közvetítésére képes, és 360°-os nézetet biztosít. A teljes sötétségben is világos képeket kínáló éjjellátó funkcióval rendelkezik, ami nélkülözhetetlen a folyamatos, 24 órás biztonsági felügyelethez. A beépített mikrofonnak és hangszórónak köszönhetően a kamera képes kétirányú audio kommunikációra, lehetővé téve a felhasználó számára, hogy bárhol és bármikor kapcsolatba lépjen otthonában tartózkodókkal az alkalmazáson keresztül. Ez a funkció különösen hasznos lehet iskolákban, irodákban és otthonokban, ahol a távoli megfigyelés mellett fontos a kommunikációs lehetőség is. Fontos megjegyezni, hogy a kamera támogatja a TF kártyás és felhőalapú tárolást is, bár az utóbbiért külön díjat kell fizetni.

Ha lámpafoglalatod van, de kamerád nincs, akkor változhat a helyzet 3

A mozgásérzékelés és riasztási értesítés funkcióval a kamera képes azonnali értesítéseket küldeni a felhasználó okostelefonjára, amikor mozgó objektumot észlel, így növelve az otthoni biztonság érzetét. A távoli hozzáférés lehetősége révén a felhasználó bárhonnan, bármikor megtekintheti a kamera által rögzített képet az iPhone-ján, Android készülékén vagy táblagépén keresztül, ami maximális rugalmasságot és ellenőrzést biztosít.

Ha szükséged van ilyenre, akkor kínai raktárból tudod megrendelni, ára a 8ONRYTC2DF kuponkóddal mindössze 9060 forint itt:

 

E27 izzó formájú wifis kamera

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.