Válassza az Oldal lehetőséget

X6 mini kamera gombokért, de használható képességekkel

X6 mini kamera gombokért, de használható képességekkel

5000 forint alatt lassan levegőt sem kapunk, de X6 kamerát igen!

X6 mini kamera gombokért, de használható képességekkel

Az X6 Home Square Mini Wireless Camera egy kiváló választás azok számára, akik egy kompakt, mégis hatékony biztonsági megoldást keresnek, legyen szó otthoni vagy utazási használatról. Ennek a kisméretű, fekete színű kamerának a fő előnyei közé tartozik a 1080P felbontású HD kép, az  infravörös éjjellátó képesség, a 300 mAh-s újratölthető akkumulátor, és a WiFi-kapcsolat, amely lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy bárhol, ahol van internetkapcsolat, élőben követhesse a kamera által rögzített képet.

Az X6 modell egy 1080P felbontású kamera, amely tiszta és részletgazdag képet biztosít. Az infra LED-ek lehetővé teszik a felvételek készítését teljes sötétségben is, így semmi nem marad előled rejtve. A 155 fokos szuper széles látószögű objektív kevesebb vakterületet eredményez, és szélesebb látóteret biztosít, ami különösen hasznos lehet külső helyszíneken vagy nagyobb területek megfigyelésénél.

X6 Home Square Mini Wireless Camera, 1080P HD Infrared Night Vision, Security WiFi Camera, 300mAh Battery - Black

A kamera belső 300 mAh kapacitású akkumulátora hosszú üzemidőt garantál, míg a legújabb chipek és hűtéstechnológia gondoskodik arról, hogy a készülék ne melegedjen túl használat közben. Ez a tulajdonság különösen fontos a hosszabb megfigyelések során, ahol a megbízhatóság és a folyamatos működés kulcsfontosságú.

A beépített mikrofonos rögzítési funkció széles körű alkalmazási lehetőségeket kínál, legyen szó akár üzleti megbeszélésekről, otthoni használatról vagy akár lopás elleni védelemről. Támogatja a 8/16/32/64/128G-os memóriakártyákat, így a felhasználók maguk dönthetnek arról, hogy mennyi felvételt kívánnak tárolni.

A kamera mérete mindössze 33 x 33 x 33mm, így könnyen elhelyezhető bármilyen kis térben, anélkül, hogy feltűnő lenne. A csomag magában foglal egy talpat, töltőkábelt és egy felhasználói kézikönyvet is, amely segíti a felhasználókat a beállítás és a használat során.

Ezt a kamerát kínai raktárból küldik, ára a 8ONRD15ZBD kuponkóddal 4350 forint itt:

 

X6 mini FHD kamera

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.