Válassza az Oldal lehetőséget

Tronsmart Bang – lassan klasszikussá érik a 60 wattos hangszóró

Tronsmart Bang – lassan klasszikussá érik a 60 wattos hangszóró

A Bang család első tagja volt a Tronsmart kötelékében, de még mindig hódít!

Tronsmart Bang – lassan klasszikussá érik a 60 wattos hangszóró

A Tronsmart Bang 60W-os kültéri partihangszóróval a zene sosem áll meg. Dupla magas-, mély- és passzív sugárzóinak köszönhetően ez a hangszóró remek akusztikai élményt nyújt, amely a magas hangoktól a mély basszusig minden frekvencián élvezhető. Az integrált SoundPulse audio technológiával kombinálva a Tronsmart Bang pontos hangolással produkálja a kellemes hangzást.

A szabadalmaztatott TuneConn Technológia lehetővé teszi, hogy akár 100 hangszórót is szinkronizálj vele (de kinek van 100 darab egyforma hangszórója otthon?), így a hangminőség magas felbontású, részletgazdag és alacsony torzítású lesz, függetlenül a lejátszási helyszíntől. A zenére reagáló LED fényekkel minden bulit élménnyé varázsolhatsz, legyen szó házibuliról vagy kerti partiról.

Tronsmart Bang 60W Outdoor Party Speaker

A Tronsmart alkalmazás letöltésével testre szabhatod a hangszóró EQ beállításait és a világítási effektusokat is, hogy még inkább a saját stílusodhoz igazíthasd. Az IPX6 vízállósági besorolásnak köszönhetően pedig sem eső, sem fröccsenő víz nem állíthatja meg a zenét. A beépített, alacsony fogyasztású akkumulátornak köszönhetően akár 15 órán át élvezheted a folyamatos zenei kíséretet és a látványos fényjátékot egyetlen töltéssel.

A hangszórót cseh raktárból küldik megrendelés esetén, ára a BANG60 kuponkóddal 35 000 helyett most csak 23 500 forint itt:

 

Tronsmart Bang Bluetooth hangszóró

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.