Válassza az Oldal lehetőséget

Olcsósított Tronsmart cuccok hétvégére

Olcsósított Tronsmart cuccok hétvégére

A Geekbuying két féltéglát és egy zajszűrős fejhallgatót látott el kuponokkal.

Olcsósított Tronsmart cuccok hétvégére 1

Ha valaki azt állítja, hogy a Tronsmart a legjobb minőség a Bluetooth zenekütyük terén az hazudik. Aki viszont azt állítja, hogy valószínűleg ők adják a legjobb minőséget a legolcsóbban, az nagyon is igazat mond.

Tronsmart Element Mega Pro 60W Bluetooth 5.0 Speaker SoundPulse IPX5 Voice Assistant NFC TWS Pairing

A Tronsmart cuccokra általában ez a jellemző. A közepesnél jobb minőségű hang, egy kicsit túltolt basszus, hogy a dinamika meglegyen, átlagos közép és talán a szükségesnél kevesebb magas. Ez egy bevált képlet, ha kisméretű hangfalon akarunk zenét hallgatni, esetleg filmek mellé adjuk a hangot.

Tronsmart Force Pro 60W Bluetooth Speaker Broadcast Mode ATS2835 IPX7 15H Playtime NFC Type-C SoundPulse

Azt nyugodtan merem állítani, hogy a nálam eddig vendégszereplésen járt Tronsmart cuccok mindegyikével elégedett voltam. Az összeszerelés minősége, az anyagok tökéletesek, akár a jóval drágább versenytársakat is verik. Elképesztő mélyeket képesek kisajtolni egész kis dobozokból is, és lényegében minden hangfalnál találunk TWS funkciót, amivel két hangfalat kapcsolhatunk sztereó rendszerbe. Na, így már tényleg üt a dolog!

Tronsmart Force Pro 60W Bluetooth Speaker Broadcast Mode ATS2835 IPX7 15H Playtime NFC Type-C SoundPulse

A mostani akció két hangfala, a Mega Pro és a Force Pro a fent leírtaknak lényegében teljesen megfelel. Formára is hasonlítanak, teljesítményre is egyformák. A Force Pro vízállósága jobb és van applikáció is hozzá. Nézzétek meg őket, hátha valamelyik megtetszik!

Trosmart Element Mega Pro – kuponkód: NNNMP019 [DE-3 raktár]

Tronsmart Force Pro – kuponkód: NNNTSFP027 [CZ-4 raktár]

 

A harmadik akciós cucc a mai napra az Apollo Q10 nevű fejhallgató. Ez egy közepes méretű, kényelmes viselet. Természetesen Bluetooth kapcsolattal rendelkezik, természetesen van benne aktív zajcsökkentés és ami nem annyira természetesen, van benne 5 darab mikrofon.

Tronsmart Apollo Q10 ANC Bluetooth Headphones 35dB 100 Hours Battery Life 5 Mics - Black

A 40 milliméteres membrán nem kicsi, főleg a füles méretéhez képest. Feltöltött akkumulátorral, 50 százalékos hangerőn egy töltéssel 100 órát használható. A gyártó inkább úgy mondja ezt, hogy napi egy óra zenehallgatással 100 napig működik egy töltéssel. Igaz ez is, igaz az is, de a gyártó szövege jobban hangzik.

Természetesen ehhez is adom a kupont, ha megtetszik, akkor most hétvégén olcsóbban kapod!

 Tronsmart Apollo Q10 fejhallgató – Kuponkód: 5UZXEFXG [DE-3 raktár]

 

Olcsósított Tronsmart cuccok hétvégére 2

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.