Válassza az Oldal lehetőséget

A mai nap legjobb akciói – 2021.09.17.

A mai nap legjobb akciói – 2021.09.17.

Van néhány kütyü ma is, amire jó árakat kaptunk!

A mai nap legjobb akciói – 2021.09.17.

Kezdjük a Wiibuying áruházzal. Új cég, de megbízható, vannak áfamentes eu raktárak, paypal, szóval jó hely. Szerencsére időről időre bedobnak valami jó promóciót, szerintem sokszor beszerzési ár alatt adják a cuccokat. Kell nekik a reklám, használjuk ki!

A mai nap legjobb akciói - 2021.09.17. 2

Most 3 termékre hívták fel a figyelmemet. Az első egy egér. Természetesen optikai érzékelővel, vezetékmentesen, tölthetőn, világítósan és ergonómikusan. Ez utóbbi biztos valami vicc, mert ezek a lapos egerek közel sem ergonómikusak, de cserébe notebook mellé kiválóak, mert könnyen elférnek a táskában. Én is hasonlót használok, igaz az Xiaomi és drágább, de az sem ergonómikus.

Az ára most 8 dollár a WII8KH4C kuponkóddal, van priority line szállítás is, szóval hajrá!

Vásárlás itt: Notebook egér

A Wiibuying erőtelejsen tolja a Lenovo cuccokat, hiába mondom, hogy Magyarországon ezeket valamiért nem veszik az emberek. Pedig nem rosszak, tényleg. Nem is értem mi az oka a Lenovo elleni csendes tiltakozásnak.

Na mindegy, a lényeg, hogy van itt két extrém füles tőlük. Annyiban extrémek, hogy bár hang jön rajtuk a fülhöz nem sok közük van. Szóval extrém ezeket fülesnek hívni. Extrém a cucc abból a tekintetből is, hogy a drágábbat akár úszás közben is viselhetjük. Érdekes…

A mai nap legjobb akciói - 2021.09.17. 3

A technológia leginkább a hadiiparból lehet ismerős, ahol fontos, hogy a katona hallja a parancsot, ha rádión kiadják, de hallja a körülötte lévő események hangját is. Emiatt elkpzelhetetlen, hogy egy agybalövős vagy a fület eltakaró fejhallgatót használjanak. Itt jön képbe a csontvezetéses “fülhallgató”, ami nem a dobhártyán keresztül, hanem a koponyacsonton keresztül viszi az rezgést, ingerületet a középfülbe.

A mai nap legjobb akciói - 2021.09.17. 4

Azt mondják elég extrém a használat is, mert olyan érzés, mintha a fejünkben szólna a zene. Azt is mondják, hogy minőségben egy jobb membrános füles megveri ezeket, de az mindenképp a javukra szól, hogy jó eséllyel nem lépünk a HÉV elé, ha ilyenen hallgatjuk a zenét. És ez sajnos nem vicc, az utóbbi években sok fiatal életet vesztettünk el ilyen banális balesetben.

Szóval, ha sportolsz, futsz, közlekedsz zenét hallgatva, akkor lehet, hogy jó választások lesznek ezek a megoldások!

Ahogy írtam két típust vehetünk meg most jó áron, ezeket:

Lenovo X4 csontvezetéses füles

Lenovo X5 csontvezetéses füles

 

Lássuk a Banggoodot!

A mai nap legjobb akciói - 2021.09.17. 5

Ha valaki szeretne még olcsón kézi mini láncfűrészt, annak jó hrem van, szezonvégi áron kapjuk most meg. Az egy akkumulátoros csomag ára 7300 forint, szállítási költség nincs, a raktár cseh, szóval minden jó, minden szép! A vásárláshoz a BGf1d5d7 kuponkódot használjátok itt:

Kézi mini láncfűrész

 

A mai nap legjobb akciói - 2021.09.17. 6

Van egy új kétmonitoros tartókar is, amiről túl sokat nem tudok mondani, csak azt, hogy egy tartókar, amire két monitort lehet szerelni. Félre a tréfával. A maximálisan felszerelhető monitorméret 32 ” (máshol meg 27 colt írnak. Van megadva maximális távolság a monitorok közepéhez, abból ki lehet számolni mindent!), 75×75-ös vagy 100×100-as VESA felfogatás jöhet szóba.

A tartókart konkrétan féláron adják most, olyan 10 ezer jó magyar forintba kerül. A cseh raktrából történő vásárláshoz használjátok a BG519c32 kuponkódot itt:

Kétmonitoros tartókar

 

A mai nap legjobb akciói - 2021.09.17. 7

Végül még egy érdekesség. A Blitzwolf gamerszék sorozatának két drágább tagja van, ezek a GC8 és a GC9. A GC9 a hagyományos megoldásokhoz hasonlít, de a GC 8 inkább egy kényelmes ülőfelülettel és gamer háttámlával ellátott széknek tűnik. Az érdekessége nem ez, hanem az, hogy RGB fények vannak beleépítve. Szóval igazi menőség. Na nem nekem, de azoknak a csajoknak vagy srácoknak, akik villogni akarnak a haverok előtt biztos.

Most kaptunk rá 10 ezer forint kedvezményt a cseh raktárból, szóval jóelőre, karácsonyra el lehet kezdeni betárazni ajándéknak! A vásárláshoz a BGSEPBWGC8 kódot használjátok itt:

Blitzwolf BW-GC8 gamerszék

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.