Válassza az Oldal lehetőséget

DOOGEE S40 Pro – rendkívüli képességű strapatelefon, rendkívül alacsony áron

DOOGEE S40 Pro – rendkívüli képességű strapatelefon, rendkívül alacsony áron

Lenyűgöző strapaképességeket kapunk alig 30 ezer forintért.

DOOGEE S40 Pro – rendkívüli képességű strapatelefon, rendkívül alacsony áron

A Doogee az utóbbi két évben szórja kifelé az új telefonokat, amik ráadásul egyre jobbak is. A cég a belépő szintről úgy tűnik nem szeretne feljebb lépni (egyelőre), de a belépő szinten nagyon versenyképes mobiljaik vannak, amiket érdemes figyelemmel kísérni!

DOOGEE S40 Pro - rendkívüli képességű strapatelefon, rendkívül alacsony áron 1

Most egy strapatelefonnal jelentkeztek, ami hardver terén nem lett túl acélos, de mint strapatelefon nagyonis megllja a helyét. A központi egység a viszonylag új Helio A25 lett, ami nyolc maggal és maximum 1,8 GHz-es órajellel gazdálkodhat. A viszonylag alacsony órajel és a 12 nanométeres gyártástechnológia miatt a lapka igen takarékosan bánik a rendelkezésre álló erőforrásokkal.

DOOGEE S40 Pro - rendkívüli képességű strapatelefon, rendkívül alacsony áron 2

A telefonban az árához képest soknak mondható 4 GB memória és 64 GB háttértár került, amivel nem lehetünk elégedettlenek. A kijelző 5,45 colos, vagyis a jelenlegi trendekhez képest kicsi, de az inkább javára válik a telefonnak, legalábbis a kezelhetőség tekintetében. A panel oldalaránya 18:9-es, a felbontása pedig HD+, vagyis 1440 x 720 pixel.

DOOGEE S40 Pro - rendkívüli képességű strapatelefon, rendkívül alacsony áron 3

Kameráknak sincs híján, persze ezek sem a mai csúcskategóriát idézik. A szelfikamera 5 megapixeles, míg hátul egy rezgéscsillapítást nélkülöző 13 megás főkamera és egy 2 megás mélységszenzor került. Az akkumulátor 4650 mAh kapacitású, ezt 10 wattal tudjuk tölteni. A Wi-Fi n szabványú, a Bluetooth 5.0-ás, a navigációhoz Beidou, Glnass, Galileo és GPS műholdak támogatását kapjuk. Van ujjlenyomatolvasó, gravitációs szenzor, közelségérzékelő, fényérzékelő és geomágneses szenzor is.

DOOGEE S40 Pro - rendkívüli képességű strapatelefon, rendkívül alacsony áron 4

Persze egy strapatelefonnál talán a legfontosabb, hogy milyen szabványoknak felel meg a víz- és porállóság szempontjából. A Doogee S40 Pro mindent megkapott, ami ma egy ilyen készüléknél megkapható. A szokásos IP68 mellett van a fokozott vízvédelemhez IP69K is, sőt, a MIL810G katonai szabvány kritériumait is teljesíti.

A telefonnak most indult a bevezető akciója, aminek keretében az első 100 vásárlónak mindössze 31 500 forintot kell érte fizetni. Itt tudod megvásárolni:

DOOGEE S40 Pro strapatelefon

További Doogee hírek oldalunkon

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.