Válassza az Oldal lehetőséget

Egyre olcsóbbak a Xiaomi Redmi telefonok

Egyre olcsóbbak a Xiaomi Redmi telefonok

Az eddigi árak miatt sem sírhattunk, de ha így folytatódik hamarosan könnybe lábad a szemünk…a boldogságtól!

Egyre olcsóbbak a Xiaomi Redmi telefonok

Olyan szerencsés helyzetben vagyunk, hogy alkalmunk nyílt kipróbálni a Redmi 7 és Redmi Note 7 telefonokat is, amikről természetesen cikkeket is írtunk.

Xiaomi Redmi Note 7 – a legjobb középkategóriás telefon

Xiaomi Redmi 7 – pofátlanul jó telefon lett!

Meg kell mondanom, hogy bár jó ideje követem a Xiaomi telefonok sorsát, ennyire jó telefonokat a négyes széria óta nem láttam. Persze azok sehol nem voltak erőben ezekhez képest, de az adott évben nagyjából annyira volt jó az ár-teljesítmény arányuk, mint a mostani készülékeknek. Ezekbe a mobilokba nagyon nehéz belekötni, mert az árért amit értük kérnek egyszerűen tökéletesek. Persze mind tudjuk, hogy egy csúcskészülék többet tud, jobb a kamera, erősebb a processzor, de ha valaki nem akar 150-300 ezer forintot kiadni egy új mobilra, de mégis több évre vásárol, annak ezek a Xiaomi Redmi modellek tökéletesek lesznek!

redmi note 7 6

Visszatérve az árakra, azok eddig is jók voltak, de aki figyelemmel követi a változásokat az tudja, hogy a megjelenés óta mennyivel olcsóbban vehetjük meg őket. Azt is tudni kell, hogy az árak lassan padlót fognak, vagyis ennél sokkal olcsóbbak már nem lesznek a Redmi hetes sorozatának darabjai, de azért hétről hétre előfordul néhány dolláros csökkenés itt-ott. Most is ez történt, az előző hetinél némileg, de nem sokkolóan jobb árakat kaptunk. Természetesen, ahogy azt megszokhattuk ezek is kuponos akciók, vagyis a normál árak ezeknél néha jóval magasabbak. Íme a friss lista:

Telefon Akciós ár Kuponkód
Redmi Note 7 EU 4GB 64GB US$184.73 BG5RN7
Redmi Note 7 EU 3GB 32GB US$159.59 BG5N732G
Redmi 7 EU 2+16G US$105.94 BGR716C
Redmi 7 EU 3+64G US$135.99 BG5R764G
Ráadás akció    
Mi 8 Lite 6+128G EU US$209.99 BGXM8L6

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.