Válassza az Oldal lehetőséget

roborock DYAD Pro – brutál felmosó/porszívó masina 100 euró kedvezménnyel

roborock DYAD Pro – brutál felmosó/porszívó masina 100 euró kedvezménnyel

Kimaxolták a felmosó funkciót ennél a gépnél!

roborock DYAD Pro - brutál felmosó/porszívó masina 100 euró kedvezménnyel

Fejleszteni kell! Jön a ráncfelvarrás, a képességek csiszolgatása, egy új krómcsík, vagy bármi, csak az a lényeg, hogy el lehessen a régit újként is adni. Fejleszteni kell, hogy a vevők vegyenek!

roborock DYAD Pro - brutál felmosó/porszívó masina 100 euró kedvezménnyel 1

Nos, a roborock fejlesztett, de olyat, aminél jobbat már nehezen lehet, szóval lehet, hogy ez lesz a végállomás, innen már csak vissza vezet az út. Nem túl rég jelentek meg azok a masinák, amik állóporszívóra emlékeztetnek, de azoknál jóval többet tudnak, hiszen képesek felmosni is. Ezek szuper cuccok, igaz, általában nem úgy, és nem arra használjuk őket, mint amire eredetileg elképzeltük.

Mi legalábbis így jártunk, mert azt hittük, hogy milyen fasza lesz a kiömlött kakaót pikka-pakk felszívni, de kiderült, hogy pont erre nem jó. Nem mintha nem tudná megtenni, de mosogassa ki a gépet minden kiömlött kakaó felmosása után az, akinek hat anyja van. Szóval nem erre használjuk, hanem arra, hogy nagytakarítsunk. na arra viszont tökéletes! (De volt, hogy a gyerekem által elárasztott fürdőszobából ezzel szedtük össze a vizet. “bocs anya, elfelejtettem, hogy bedugtam a dugót….”)

roborock DYAD Pro - brutál felmosó/porszívó masina 100 euró kedvezménnyel 2

Nos, a roborock most elég nagyot lépett, hiszen olyan masinát alkotott, aminél jobbat már nemigen lehet. Talán csak a szívóerő, amin még növelhetnek majd a gyártók, bár, a 17 000 Pa sem kevés. Mást azonban nem nagyon tudnak kitalálni, hiszen ennek a gépnek már dupla, sőt tripla forgókeféje van, nagyok a tartályok, sőt, még szárító funkció is van beépítve, hogy a kefék ne büdösödjenek be.

roborock DYAD Pro - brutál felmosó/porszívó masina 100 euró kedvezménnyel 3

De, ha ez nem elég, akkor mondom tovább! Kapunk egy nagy színes kijelzőt a végére, amin a hibaüzenetektől a töltöttségig mindent láthatunk. Kapunk automata moszószeradagolót is, hogy a felmosás közben ne kelljen azzal sem foglalkoznunk, hogy a tisztítószert milyen arányban kell a vízhez kevernünk. Kapunk telefonos appot is mellé, bár őszintén szólva ennek nem igazán látom a jogosultságát.

roborock DYAD Pro - brutál felmosó/porszívó masina 100 euró kedvezménnyel 4

Mindent összegezve, hihetelen szuper gépet alkottak a roborocknál, olyat, ami igazából el is várható a cégtől, ahol a legjobb Xiaomi robotporszívók készülnek!

A Geekbuyingon kaptunk most erre a masinára egy akciót, amiben az első 1000 vásárló az eredeti 449- helyett 349 euróért viheti a gépet. Jó, tudom, ez sem kevés pénz, de adnak is érte valamit! Ha megteszett, akkor katt az alábbi hivatkozásra:

roborock DYAD Pro – felmosó/porszívó

 

 

Leírás

AlapadatokMárka: Roborock
Típus: Nedves és száraz porszívó
Modell: Dyad Pro
Szín: Fekete
LeírásTeljesítmény:
260 W Szívási nyomás: 17000 Pa
Akkumulátor : 4000 mAh
Max. üzemidő: 43 perc
Töltési idő: <4 óra
Tisztavíz tartály kapacitása: 900 ml
piszkos víz tartály kapacitása: 770 ml
Tápkábel hossza: 1,8 m
Zajszint (automatikus mód): 78 dBa
Súly és méretNettó tömeg: 4,8
kg Csomag súlya: 10,8 kg
Termék mérete (csak porszívó): 310 * 270 * 1110 mm
Termék mérete (porszívó dokkolóval): 360 * 322 * 1160 mm
Csomag mérete (H x Sz x M): 734 * 341 *358 mm
Csomag tartalma1 x porszívó
1 x karbantartó kefe
1 x szűrő
1 x tápegység
1 x dokkoló
1 x felhasználói kézikönyv

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.