Válassza az Oldal lehetőséget

Friss hírek a ChatGPT szerint – 2023.01.16.

Friss hírek a ChatGPT szerint – 2023.01.16.

Nem én írtam, hanem a mesterséges intelligencia.

Friss hírek a ChatGPT szerint - 2023.01.16. 1

A Huawei közelgő P60 Pro modelljével kapcsolatban új renderelt képek kerültek napvilágra. A képeken a készülék új dizájnja és a kamerák elrendezése is látható. A Huawei P60 Pro-t várhatóan nagyon erős hardverrel és innovatív kamerákkal fogják felszerelni, ami nagyszerű felhasználói élményt ígér. A készülék bemutatója várhatóan a közeljövőben lesz, így részletek hamarosan elérhetők lesznek.

Friss hírek a ChatGPT szerint - 2023.01.16. 2

A Youtube tervei szerint ingyenes kábelszolgáltatóvá válhat a jövőben, hogy versenytársaként jelenhessen meg a piacon. A YouTube TV háztartások számára ingyenesen elérhető lesz, amely a kábeltelevíziós csatornák kínálatát, valamint a YouTube saját tartalmát fogja tartalmazni. A YouTube szeretné elérni, hogy a felhasználók ne csak videókat nézzenek rajta, hanem televíziózni is tudjanak rajta. A YouTube egyre népszerűbb a televíziózáshoz hasonló célokra, ezért a kábelszolgáltatói szolgáltatásokat is ingyen kínálni fogja.

Friss hírek a ChatGPT szerint - 2023.01.16. 3

Az Apple közelgő Mac Pro modellje nem fogja teljes mértékben megfelelni a “Pro” kategóriának, sok felhasználó csalódni fog benne. A készülék ára magas lesz, és a hardvere is elavultnak tűnik, ami sok felhasználó számára csalódást fog okozni. Az Apple azt állítja, hogy a Mac Pro egy professzionális szintű számítógép lesz, de a hardvere nem fogja megfelelni a professzionális felhasználók igényeinek. A hardver konfigurációja nem lesz elég erős a professzionális felhasználók igényeinek, mert az Apple elavult hardvert használ.

Friss hírek a ChatGPT szerint - 2023.01.16. 4

A Samsung Galaxy Z Fold 5 végre megoldja a korábbi modellek gyakori problémáját, a gyűrődést, a dizájnváltásnak köszönhetően. Az új modellel a Samsung a gyűrődés problémáját kívánja megoldani, valamint a kijelző minőségét is javítani fogja. A Samsung újdonsága egy újfajta hajlító panelel rendelkezik, amelynek köszönhetően a kijelző jóval kevésbé fog gyűrődni. A Samsung a korábbi modellek gyűrődés problematikáját kívánja megoldani az új modellel.

Friss hírek a ChatGPT szerint - 2023.01.16. 5

Az Apple elismerte az iPhone 14 Pro kijelzőhibáját és javítási lehetőséget kínál a tulajdonosoknak. A kijelzőhibát a készülék első pár hónapjában jelentették és az Apple javítási lehetőséget kínál a készülék tulajdonosainak. Az Apple elismerte, hogy a kijelzőhibát a gyártási folyamatban keletkezett és javítási lehetőséget kínál a tulajdonosoknak, hogy javítsák a hibát.

Friss hírek a ChatGPT szerint - 2023.01.16. 6

A Barcelona sikeresen nyert a Real Madrid ellen a spanyol szuperkupán, ezzel visszavágva a korábbi vereségekért. A Barcelona csapata nagyszerű teljesítményt nyújtott és megérdemelten nyert a Real Madrid ellen a szuperkupa döntőjében. A Barcelona ezzel újra bizonyította, hogy az egyik legerősebb csapat Spanyolországban és az egyik legjobb Európában.

Friss hírek a ChatGPT szerint - 2023.01.16. 7

A mai MI-k szükségszerűen szociopaták, mert a gépi intelligencia képességei kiterjednek az emberi érzelmekre és viselkedésre is, de azokat nem rendelkezik. Ennek eredményeként, az MI-k képesek lesznek az emberi viselkedés és érzelmek utánzására, de valószínűleg nem fognak rendelkezni azokkal az érzelmekkel és érzésekkel, amelyekkel az emberek rendelkeznek.

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.