Válassza az Oldal lehetőséget

Proscenic P12 – alacsony ár és piacvezető szívóerő

Proscenic P12 állóporszívó – alacsony ár és piacvezető szívóerő

A Proscenic P12 egészen elképesztő gép lett.

Proscenic P12 állóporszívó – alacsony ár és piacvezető szívóerő

A Proscenic P12 kézi akkumulátoros porszívó erőteljes és kényelmes tisztítási megoldást jelent minden típusú felületre. Továbbfejlesztett kefe nélküli motorral rendelkezik, amely maximális üzemmódban kivételesen nagy, 33 Kpa (120 AW) szívóteljesítményt produkál, így hatékonyan szedi fel a felületi szennyeződéseket és a szőnyegbe mélyen beágyazódott piszkokat is. Bár a Proscenic P12 a szívóereje rendkívül magas, fogyasztása jóval kedvezőbb, mint a hagyományos kefés porszívóké.

Proscenic P12 - alacsony ár és piacvezető szívóerő 1

A Proscenic P12 gubancolódásgátló technológiával rendelkezik, amely hatékonyan összegyűjti a szőrszálakat anélkül, hogy összegubancolódnának vagy a kefére tekerednének, így tökéletes a szőrös háziállatokkal rendelkező háztartásokban. A szívófej vertikális lámpája, a korszerűsített zöld érzékelő fényszórókkal érzékeli a szabad szemmel nem látható apró részecskéket. A porszívó ötfokozatú zárt szűrőrendszerrel rendelkezik ciklonikus porleválasztással és két HEPA-szűrővel, amelyek a porszemcsék 99,99%-át felfogják, és allergénmentes, tisztított levegőt bocsátanak ki.

Proscenic P12 - alacsony ár és piacvezető szívóerő 2

Nagy kapacitású, 7 x 2500 mAh kapacitású cellából álló, újratölthető akkumulátora akár 60 perc tisztítási időt biztosít takarékos üzemmódban, a levehető akkumulátor kialakítás pedig lehetővé teszi a hosszabb üzemidőt egy extra akkumulátorral. A Proscenic P12 porszívó 1,2 literes nagyméretű porgyűjtővel rendelkezik, amely elkerüli a gyakori ürítést, és tisztítás után egyetlen gombnyomással engedi ki a szennyeződéseket. Az intelligens LED-es kezelőpanel segítségével könnyedén beállíthatjuk a porszívó teljesítményét és megismerhetjük a porszívó állapotát. Jelzi az akkumulátor töltöttségi szintjét, a szívóteljesítményt, a kefebeszorulás- és a szívótömörség-riasztást.

Proscenic P12 - alacsony ár és piacvezető szívóerő 3

Ez a porszívó könnyen átalakítható kézi porszívóvá a mellékelt résszerszámmal vagy 2 az 1-ben porszívókefével, hogy megtisztítsa a kanapét, a kárpitokat, a szellőzőket, az autóülést és még sok mást. Súlya 1,95 kg, és fali tartóval van ellátva. A csomag tartalmazza a porszívót, a 2 az 1-ben kerek kefét, a résszívót, a teleszkópos rudat, a fali tartót, a HEPA légbevezető nyílást, a ciklonszűrő fémhálós szűrőt, a HEPA légkivezető nyílást, a V alakú gubancolódásgátló kefefejet, a hálózati adaptert és a használati útmutatót.

Proscenic P12 - alacsony ár és piacvezető szívóerő 4

A gép ára a nagyon magas szívóteljesítmény ellenére baráti maradt, hiszen a BGXIFD529 kuponkóddal 53 ezer forintért tudjuk EU raktárból megrendelni. Kattints az alábbi hivatkozásra:

Proscenic P12 kézi akkumulátoros porszívó

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.