Válassza az Oldal lehetőséget

Alig 20 ezer forint az INSE I5 vezetékes állóporszívó

Alig 20 ezer forint az INSE I5 vezetékes állóporszívó

A vezetékességnek is van előnye, az INSE I5 sosem merül le!

Alig 20 ezer forint az INSE I5 vezetékes állóporszívó

Az INSE I5 egy 3 az 1-ben kézi porszívó, amely kiválóan alkalmas otthoni és autós tisztítási feladatokra. A készülék 600 wattos motorral rendelkezik, és 220 voltos feszültségen működik. Az erős 18 000 Pa szívóerőnek köszönhetően könnyedén eltávolítja a különböző szennyeződéseket. A porszívó két üzemmódban használható, így alkalmas bútorok, kanapék és ágyak tisztítására is.

Alig 20 ezer forint az INSE I5 vezetékes állóporszívó 1

A porszívó háromrétegű szűrőrendszere magában foglal egy hálós szűrőt valamint egy felső és egy alsó ciklonos szűrőt. Ez a hatékony rendszer képes megakadályozni a por és egyéb szennyeződések motorba jutását, így meghosszabbítva a készülék élettartamát. A porszívó 1 literes porzsák kapacitással rendelkezik, amely könnyen üríthető és mosható.

Alig 20 ezer forint az INSE I5 vezetékes állóporszívó 2

Az INSE I5 porszívó tápkábellel és állítható hosszúságú merev csővel (48-79 cm) érkezik, így széles körben használható. A csomag tartalmaz egy porszívót, egy csövet, egy kefét, egy réstisztító fúvókát, egy padlófejet és egy felhasználói kézikönyvet. A készülék könnyű, mindössze 3 kg, és méretei 44,00 x 32,50 x 18,00 cm, így könnyen tárolható és használható. Az INSE I5 porszívó tökéletes választás azok számára, akik egy sokoldalú, könnyen kezelhető és hatékony tisztítóeszközt keresnek.

Alig 20 ezer forint az INSE I5 vezetékes állóporszívó 3

A gép a cseh raktárból szerezhető be, ára a BGFR9INSEI5 kuponkóddal 35 200 forint helyett 21 600 forint itt:

 

INSE I5 vezetékes állóporszívó

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.