Válassza az Oldal lehetőséget

Proscenic Washvac F16 – ha már a felmosás is fáj!

Proscenic Washvac F16 – ha már a felmosás is fáj!

Nem tudom iért, de mosogatni szeretek, felmosni viszont utálok.

Proscenic Washvac F16 – ha már a felmosás is fáj!

Lehet, hogy ezeket a felmosókat nekem találták ki, bár nálunk már dolgozik egy száraz- nedves porszívó, szóval lehet, hogy felesleges lenne. Azonban, ha Te még a rongyot tologatod a padlón, akkor lehet, hogy ideje lesz tovább lépned, és most nem arra gondoltam, hogy dobd ki a párodat.

Proscenic Washvac F16 Cordless Wet Dry Vacuum Cleaner, 3-in-1 Sweep Mop Vacuum, 3300ml Clean Water Tank, Self-cleaning, 60mins Runtime - EU Plug

Ehelyett bemutatom neked a Proscenic Washvac F16 vezeték nélküli nedves-száraz porszívót, egy sokoldalú 3 az 1-ben tisztító megoldást, amely képes felsöpörni, felmosni és porszívózni bármilyen kemény és sima padlótípust, például csempét, márványt, parkettát és még sok mást, például a tyúkólat (na jó, azt talán nem). A nagy teljesítményű, nagy nyomatékú motorral és rugalmas polimer hengerkefével az F16 könnyedén gyorsabban felszívja a vizet és jobban összegyűjti a szennyeződést a résekből. A porszívó 90 fokban felfelé és lefelé, valamint 180 fokban balra és jobbra forgatható, így otthonod minden területét megtisztíthatod.

Proscenic Washvac F16 Cordless Wet Dry Vacuum Cleaner, 3-in-1 Sweep Mop Vacuum, 3300ml Clean Water Tank, Self-cleaning, 60mins Runtime - EU Plug

A mindössze 2,35 kg súlyú (víz nélkül) F16 könnyű és hordozható, így korlátok nélkül takaríthatsz. A 2200mAh kapacitású akkumulátorral pedig az akkumulátor optimalizálásnak köszönhetően akár 60 percig is képes  vezeték nélkül működni egyetlen feltöltéssel. A 3300 ml-es tiszta víztartály lehetővé teszi, hogy az egész házat egy menetben megtisztítsd, míg a 3400 ml-es piszkos víztartály könnyen eltávolítható és tisztítható. Tisztítás után pedig egyszerűen helyezd a készüléket az öntisztító állomásra, és nyomd meg az öntisztító gombot, hogy eltávolítsa a szennyeződéseket, szőrszálakat és törmeléket a hengerkeféről.

Szóval, ha utolod a rongyot tologatni a padlón, akkor 76AOEEM kuponkóddal vedd meg ezt a cuccot 32 ezer forintért itt:

Proscenic Washvac F16 vezeték nélküli nedves-száraz porszívó

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.