Válassza az Oldal lehetőséget

Ultenic T10 Elite – lézeres robot önürítős dokkolóval 100 ezer alatt

Ultenic T10 Elite – lézeres robot önürítős dokkolóval 100 ezer alatt

Ultenic T10 Elite meglehetősen jó vételnek tűnik!

Ultenic T10 Elite – lézeres robot önürítős dokkolóval 100 ezer alatt

Az Ultenic T10 Elite robotporszívó és felmosó egy korszerű, multifunkcionális eszköz, amely a legmodernebb technológiákat használja a tiszta és rendezett otthon érdekében. A készülék egyik legnagyobb előnye a 3 literes, eldobható porzsák, amely akár 45 napig is képes tárolni a port és a szemetet. Így nem kell nap mint nap üríteni a porszívót, ráadásul a zsák 99,7%-ban képes megfogni a finom porrészecskéket is.

A T10 Elite LiDAR navigációs technológiával van felszerelve, amely 360 fokos szkennelést végez, hogy térképet készítsen az otthonodról. Ezáltal sokkal hatékonyabban és alaposabban takarít, mint a hagyományos giroszkópos navigációval ellátott robotporszívók. A készülék 2 az 1-ben por- és víztartállyal rendelkezik, így egyszerre képes porszívózni és feltörölni is. A porszívó négy különböző szívóerő-szinttel rendelkezik, így könnyedén eltávolítja a port, állati szőrt, egyéb szemetet a kemény padlóról, szőnyegről és kárpitozott felületekről.

Ultenic T10 Elite - lézeres robot önürítős dokkolóval 100 ezer alatt 1

Az Ultenic alkalmazással (2,4 GHz-es WiFi szükséges) teljes mértékben irányíthatod a robotporszívót, beállíthatod, hogy melyik szobákat takarítsa és mikor. Az alkalmazás több térképet is képes tárolni, így könnyedén kezeli a többszintes otthonokat is. A készülék kompatibilis Siri-vel, Alexával és a Google Asszisztenssel is, így hangutasításokkal is irányítható. A robot a 3200 mAh kapacitású akkumulátorával akár 160 percig is képes működni, és ha az akkumulátor lemerül, automatikusan visszatér az állomására feltöltődni, majd folytatja a takarítást, hogy semmi se maradjon el.

A gépet természetesen cseh raktárból szállítják megrendelés esetén, a BG8c1de6 kuponkóddal az ára ~106 000 forint helyett ~95 000 forint itt:

 

Ultenic T10 Elite – lézeres robotporszívó önürítős dokkolóval

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.