Válassza az Oldal lehetőséget

Proscenic Vactidy V9 – még egy frankó porszívó 35 ezer forint alatt

Proscenic Vactidy V9 – még egy frankó porszívó 35 ezer forint alatt

A Proscenic Vactidy V9 sok-sok tartozékkal érkezik a cseh raktárból.

Proscenic Vactidy V9 – még egy frankó porszívó 35 ezer forint alatt

A Proscenic Vactidy V9 egy erőteljes, vezeték nélküli porszívó, amely kiváló választás a modern otthonok számára. A 22,2 V-os működési feszültség és a 250 W-os kefe nélküli motor biztosítja a magas szívóteljesítményt, amely akár 25 KPa is lehet. Ez a porszívó hatékonyan távolítja el a port és a szennyeződéseket különböző felületekről, beleértve a szőnyegeket és a kemény padlókat.

Proscenic Vactidy V9 - még egy frankó porszívó 35 ezer forint alatt 1

A vezeték nélküli kialakítás nagyobb mozgásszabadságot és kényelmet biztosít a takarítás során. A beépített 2200 mAh kapacitású akkumulátorok biztosítják a hosszú üzemidőt, amely standard módban 30-35 percig, erőteljes módban pedig 20-25 percig tart. A porszívó töltési ideje 4-5 óra. A Proscenic Vactidy V9 rendelkezik egy 600 ml-es portartállyal, ami csökkenti a kiürítés gyakoriságát. A négyrétegű szűrőrendszer hatékonyan fogja meg a port és az allergéneket, biztosítva a tiszta és friss levegőt a lakásban. A zajszintje ≤76 dB, ami viszonylag csendes működést jelent.

Proscenic Vactidy V9 - még egy frankó porszívó 35 ezer forint alatt 2

A csomag tartalmazza a porszívót, a fő fejet, az akkumulátort, a teleszkópos rúdat, a padlókefét, a tápegységet, egy 2 az 1-ben kanapékefét, egy lapos szívót, egy falra szerelhető tartót, két beépített HEPA szűrőt (egyik már be van szerelve), egy kimeneti HEPA szűrőt és egy többnyelvű használati utasítást.

Összességében a Proscenic Vactidy V9 egy kiváló választás azok számára, akik egy erőteljes, hordozható és könnyen kezelhető vezeték nélküli porszívót keresnek a mindennapi takarításhoz. Ha megtetszett, akkor a BGDBI209 kuponkóddal 34 380 forintért tudod cseh raktárból megvásárolni az alábbi hivatkozásra kattintva:

 

Proscenic Vactidy V9 állóporszívó

 

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.