Válassza az Oldal lehetőséget

Vezeték nélküli és vezetékes is egyben ez a mini kompresszor

Vezeték nélküli és vezetékes is egyben ez a mini kompresszor

Van benne akkumulátor, de ha lemerül sem maradsz kompresszor nélkül.

Vezeték nélküli és vezetékes is egyben ez a mini kompresszor

A Wireless & Wired Dual-use Air Pump egy sokoldalú, hordozható levegőkompresszor, amely ideális választás autók, SUV-ok, motorkerékpárok, kerékpárok és labdák felfújásához. Ez a készülék egy 18000 mAh kapacitású beépített lítium-ion akkumulátorral rendelkezik, amely lehetővé teszi a vezeték nélküli használatot. Ha az akkumulátor lemerülne, közvetlenül csatlakoztatható a szivargyújtóra is.

Vezeték nélküli és vezetékes is egyben ez a mini kompresszor 1

A kompresszor 3 másodperc alatt képes gyorsan felfújni a kívánt tárgyakat, és HD kijelzővel rendelkezik, amely pontosan mutatja a nyomást. Ezenkívül a készülék sürgősségi power bankként is használható, így tökéletes társ utazások során. A készülék méretei 185x85x55mm, súlya pedig 650g, ami rendkívül hordozhatóvá teszi. A maximális felfújási nyomás 150PSI, ami elegendő a legtöbb autó és kerékpár abroncsának felfújásához. A működési hőmérséklet tartománya -20℃ és 60℃ között van, így széles körű környezeti feltételek között használható.

Vezeték nélküli és vezetékes is egyben ez a mini kompresszor 2

A csomag tartalmazza a YX1819L vezeték nélküli és vezetékes kettős használatú levegőkompresszort, egy készlet átalakító fejet, egy Snap fúvókát, egy Type-C töltőkábelt, egy 3 méteres tápkábelt, négy szelepfedőt és egy használati utasítást. Összességében ez a levegőkompresszor kiváló választás azok számára, akik egy kompakt, hordozható és sokoldalú eszközt keresnek különböző felfújható tárgyak gyors és hatékony felfújásához.

A mini kompresszort kínai raktárból tudod megrendelni, a BGDBI081 kuponkóddal féláron jutsz hozz az alábbi hivatkozásra kattintva:

 

Mini kompresszor

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.