Válassza az Oldal lehetőséget

Autós/teherautós ülésfűtés, ha fázik a hátsód

Autós ülésfűtés, ha fázik a hátsód

Elég rosszul tud esni, ha reggel be kell ülni a hideg ülésre.

Autós ülésfűtés, ha fázik a hátsód

A 12-24 V-os autós ülésfűtő melegítő párna egy kiváló kiegészítő minden autóhoz, különösen a hideg téli napokon. Ez az elektromos ülésfűtő párna gyorsan és hatékonyan melegíti fel az ülést, biztosítva a kényelmet és a melegséget vezetés közben. A termék 12-24 V-os bemenettel rendelkezik, és fekete, barna vagy kávé színben kapható.

Autós/teherautós ülésfűtés, ha fázik a hátsód 1

A párna jellemzői közé tartozik a gyors fűtési képesség, amely lehetővé teszi, hogy az ülés gyorsan felmelegedjen, így nem kell hosszú ideig várni a melegre. Az állítható hőmérséklet-szabályozás lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy a kívánt hőmérsékletet beállítsd a személyes preferenciák szerint. Az univerzális illeszkedési kialakítás biztosítja, hogy a párna a legtöbb autós ülésre illeszkedjen, így könnyen telepíthető és használható szinte minden járműben. A magas minőségű anyagból készült, tartós és puha szövet biztosítja a kényelmes ülést.

Autós/teherautós ülésfűtés, ha fázik a hátsód 2

A beépített biztonsági funkciók, mint az átmelegedés elleni védelem, megakadályozzák a potenciális baleseteket, így biztonságos használatot garantálnak. A csomag tartalmaz egy autós fűtött üléspárnát, amely egyszerűen csatlakoztatható az autó 12-24V-os csatlakozójához. Összességében ez az autós ülésfűtő párna ideális választás a hideg időjárási körülmények közötti vezetéshez, biztosítva a melegséget és a kényelmet az utazás során.

Ezt az ülésfűtést kínai ráktárból szállítják, ára a BGDB191 kuponkóddal 7795 forint (1 darab ülésfűtés) itt:

 

Autós/teherautós ülésfűtés

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.