Válassza az Oldal lehetőséget

Drillpro 2 akkus fúró/csavarozó 11.11-es akcióban!

Drillpro 2 akkus fúró/csavarozó 11.11-es akcióban!

A Drillpro csavarozója sokáig bírja a két akkuval.

Drillpro 2 akkus fúró/csavarozó 11.11-es akcióban!

A Drillpro 3 fokozatú elektromos fúró ütvefúró funkcióval egy rendkívül sokoldalú és hatékony szerszám, amely kiválóan alkalmas különböző otthoni és szakmai projektekhez. Ez a modell kék színben kapható, és 20 V-os akkumulátorral működik. A fúró 25+3 nyomatékbeállítással rendelkezik, és a terhelés nélküli sebessége 0-450/perc illetve 0-1450/perc között változik. Az adapter bemeneti feszültsége 110V-240 V 50-60 Hz, kimeneti árama pedig 1.3 A. A fúró méretei körülbelül 21 x 19 x 10 cm.

Drillpro 2 akkus fúró/csavarozó 11.11-es akcióban! 1

A Drillpro elektromos fúró jellemzői közé tartozik a lítium-ion akkumulátorral működő, újratölthető kialakítás, amely hosszabb működési időt és több energiát biztosít. A hatékony motor biztosítja a magas teljesítményt, míg a gyorscserélő tokmány lehetővé teszi a fúrószárak egyszerű és gyors cseréjét. A fúrón található előre/hátra kapcsoló segítségével 25 sebességű nyomaték-beállítást végezhetünk, így a különböző anyagokhoz és feladatokhoz igazíthatjuk a fúró teljesítményét.

Drillpro 2 akkus fúró/csavarozó 11.11-es akcióban! 2

A beépített LED munkalámpa megvilágítja a munkaterületet sötét helyeken, míg az ergonomikus és kényelmes fogantyú ideális egyensúlyt és szerszámkezelést biztosít. A fúró háromfokozatú beállítással rendelkezik: ütvefúrás, sima fúrás és csavarozás. A csomag tartalmaz egy elektromos fúrót, egy vagy két akkumulátort, egy töltőt és egy dobozt. A Drillpro elektromos fúró ideális választás mindazok számára, akik egy megbízható, sokoldalú és könnyen kezelhető szerszámot keresnek otthoni vagy szakmai felhasználásra.

Ezt a csomagot cseh raktárból szállítják hozzánk, ára a BGDB168 kuponkóddal 10 986 forint itt:

 

Drillpro 2 akkus fúró/csavarozó

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.