Válassza az Oldal lehetőséget

A VEVOR kihúzható létrával a holdat is eléred

A VEVOR kihúzható létrával a holdat is eléred

Összecsukva pedig elfér az autód csomagtartójában.

A VEVOR kihúzható létrával a holdat is eléred

A VEVOR kihúzható létra magas színvonalú kivitelezésű, repülőgép-ipari minőségű alumíniumötvözetből készült, maximális terhelhetősége 170 kg. A műanyag interfész komponensek nylon műanyaggal erősítettek, így szinte törhetetlenek és nem hagynak műanyag nyomokat. Ráadásul, a létra átment az ANSI és N131 teszteken, így garantáltan hosszú élettartamú.

A VEVOR létra különösen stabil, köszönhetően a lépcsőfok anyagának és struktúrájának. Az erős és stabil lépcsőfokoknak és a csúszásmentes talpnak köszönhetően a kihúzható létra szinte nem rázkódik, miközben rajta mászol vagy állsz. A létra csúszásmentes talpa és teteje megvédi a falakat és a padlókat a karcolásoktól.

A VEVOR kihúzható létrával a holdat is eléred 1

A 320 centiméter magas, könnyű és hordozható létrát könnyedén lehet szállítani. Akár nők is gond nélkül cipelhetik a könnyű keretnek köszönhetően. Szinte bárhová elhelyezhető, az ajtó mögé, vagy az autó csomagtartójába. Sokkal könnyebben  hordozható és kevesebb helyet foglal el, mint a hagyományos, nagyméretű létrák.

A VEVOR kihúzható létrával a holdat is eléred 2

A VEVOR létra egyik legnagyobb előnye, hogy egyszerű gombnyomásra összecsukható, így kényelmesen tárolható. A létra egyedülálló gombjával a kihúzható részeket nem kell külön-külön visszahúzni, így időt takarítasz meg. Az összecsukás során a létra lassú és sima tempóban süllyed le, így ujjaid nem szorulnak be.

A VEVOR kihúzható létrával a holdat is eléred 3

A VEVOR kihúzható létra megbízható segítőtárs a mindennapokban, legyen szó otthoni javításról, díszítésről, festésről, égőcseréről vagy akár kerti, ház körüli munkákról. A létra maximális magassága 3,2 m, így ideális választás a mindennapi használatra, bel- és kültéren egyaránt. VEVOR mindig törekszik a tökéletes felhasználói élmény elérésére, ezért a létra terhelhetőségét 170 kg-ra növelte, ami sokkal jobb, mint a hagyományos modelleké. A rázkódásmentes lépcsőfok interfész és a csúszásmentes hüvely maximális védelmet nyújt.

A létrát EU raktárból tudod megrendelni. Ha használod rendelésnél a HOCHU kuponkódot, akkor ~39 000 forintért veheted meg itt:

VEVOR kihúzható létra

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.