Válassza az Oldal lehetőséget

GARDSURE Mini láncfűrész – majdnem kivágtam az erdőt

GARDSURE Mini láncfűrész – majdnem kivágtam az erdőt

Na jó, az erdőt nem, de vissza kellett fognom magam, hogy az almafákat ne csapdossam ki.

GARDSURE Mini láncfűrész – majdnem kivágtam az erdőt

Az a helyzet, hogy múltkorában, amikor először megláttam a kínálatban nem bírtam ki és rendeltem egyet. Nem azért, mert ne lett volna itthon motoros fűrészem, van több is, van amit csak tartaléknak vettem, és be sem volt kapcsolva eddig, de a GARDSURE-t ki kellett próbálnom.

GARDSURE Mini láncfűrész - majdnem kivágtam az erdőt 1

Nos, röviden egy teljesen más világ, mint az olcsóbb verziók. Az ár ugyan közel háromszoros, szóval nem csoda, hogy ez a gép már nem csak a hozzám hasonló hobbikertészek számára lesz remek választás. Rendkívül erős, rendkívül jó anyagokból épített darab, ami olyan extrákkal rendelkezik, mint a fokozatosan felépülő fordulatszám, a kézzel, szerszám nélkül állítható láncfeszesség és az automata láncolajozás.

GARDSURE Mini láncfűrész - majdnem kivágtam az erdőt 2

Nem túlzok, ez a gép viszi a fát, mint kés a vajat. Alma- körte- és szilvafa, ezeréves akácoszlop, keményfa, puhafa, ennek mindegy volt. Előző hétvégén párom már kijött a kerteb, nem akarom-e abbahagyni a munkát, mert lassan kivágom az összes fát. Ráadásul ezt úgy,  hogy a két akkumulátort le sem tudtam meríteni.

GARDSURE Mini láncfűrész - majdnem kivágtam az erdőt 3

Szóval, ha jót akarsz, akkor megveszed ezt. Nem mondom, hogy az olcsók használhatatlanak, lévén használom azokat is, de ez a gép valami egészen más világ. Hamarosan jön róla a részletes bemutatóm videóval együtt, mert igyekeztem felvenni mindent, amit ki- vagy levágtam. 🙂

Ha megrendeled cseh raktárból küldik, ára a BG5fb18f kuponkóddal kb. 28 000 forint itt:

 

GARDSURE Mini láncfűrész

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.