Válassza az Oldal lehetőséget

A VEVOR extra nagynyomású kompresszor akár 300 bar nyomást is elő tud állítani

A VEVOR extra nagynyomású kompresszor akár 300 bar nyomást is elő tud állítani

A VEVOR kompresszorával bármit kidurranthatsz, ha erre van igényed.

A VEVOR extra nagynyomású kompresszor akár 300 bar nyomást is elő tud állítani

A VEVOR magasnyomású kompresszor 1800 W-os, réztekercselésű motorral rendelkezik, amely képes gyorsan és hatékonyan előállítani akár 4500 PSI maximális nyomást. A készülék vízhűtéses rendszert alkalmaz, amely egy LED hőmérséklet kijelzővel van ellátva, így a hűtővíz hőmérsékletét folyamatosan ellenőrizhetjük. A kompresszor biztonsági funkciói között robbanásbiztos szelep és védőrácsok találhatók, amelyek extra védelmet biztosítanak a felhasználó számára.

A VEVOR extra nagynyomású kompresszor akár 300 bar nyomást is elő tud állítani 1

A kompresszor LED hőmérővel van felszerelve. A rozsdamentes acélból készült henger hosszú élettartamot és stabil teljesítményt garantál. A kompresszor különféle alkalmazásokhoz használható, például búvártartályok, PCP légpuskák, paintball tartályok és más magasnyomású tevékenységek számára. A készülék kialakítása lehetővé teszi a könnyű szállítást és tárolást.

A VEVOR extra nagynyomású kompresszor akár 300 bar nyomást is elő tud állítani 2

A VEVOR kompresszor képességei között megtalálható az automatikus leállítási funkció és a kétfokozatú kompresszió. A készülék méretei 37 x 18 x 40 cm, súlya pedig 18 kg. A csomagolás tartalmazza a kompresszort és az összes szükséges tartozékot a használathoz. A gép ára most EU raktárból a HOCHU kuponkóddal ~98 000 forint (a hazai ár 177 ezer). Vásárlás az alábbi hivatkozásra kattintva:

 

VEVOR nagynyomású kompresszor

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.