Válassza az Oldal lehetőséget

GARDSURE Mini láncfűrész – ha valami komolyabbat keresel

GARDSURE Mini láncfűrész – ha valami komolyabbat keresel

A mini láncfűrészek remek darabok, de az olcsóbb verzióknak azért vannak gyengeségeik.

GARDSURE Mini láncfűrész – ha valami komolyabbat keresel

Tagadhatatlan, hogy a 10 ezer forint körüli láncfűrések nem a profik számára készültek, ugyanakkor nagy segítséget jelentenek a kisebb munkákhoz. Én például minden ősszel és tavasszal intenzíven használom a fűrészeimet, ágat vágok, fát darabolok, szóval rendesen igénybe vannak véve. Sajnos bármennyire is jól használható gépek ezek, van egy-két hiányosságuk, hogy mást ne mondjak az akkumulátorok minősége és a lánckenés hiánya. Nos, a GARDSURE Mini fűrésze ezekre a hiányosságokra is orvosságot jelent.

GARDSURE Mini láncfűrész - ha valami komolyabbat keresel 1

A GARDSURE mini láncfűrész 6 hüvelykes elektromos, vezeték nélküli kivitelben készült, kefe nélküli motorral és két darab 20V 2,0Ah Li-ion akkumulátorral szállítják. A láncfűrész kiemelkedően hatékony, akár 760 cm/másodperces sebességgel vág, csökkentve ezzel a vágási időt. A nagy nyomatékú motor segíti a különböző típusú fák, beleértve a kemény- és puhafákat is, precíz és biztonságos vágását. A kefe nélküli motor kevesebb karbantartást igényel, és hosszabb élettartamot biztosít alacsony hőtermelésének köszönhetően. Az újratölthető akkumulátoroknak köszönhetően a láncfűrész rendkívül hordozható és távoli helyeken vagy elektromos csatlakozó nélküli területeken is használható. A készülék beépített láncolajozóval is fel van szerelve. Kompakt és könnyű kialakítása miatt könnyen kezelhető és szállítható.

GARDSURE Mini láncfűrész - ha valami komolyabbat keresel 2

Ez a gép természetesen egy drágább darab, de ez a képességeit látva nem is meglepő. Érzésem szerint ezzel a masinával már hivatás szerűen kertgondozással foglalkozók is jól járhatnak. Kupon nincs rá, egészen új darab, most jelent meg a kínálatban, az ára 28 400 forint itt:

 

GARDSURE Mini láncfűrész

 

A csomag tartalma:

  • 1 darab főegység
  • 2 darab lánc
  • 1 darab vezetőlemez fedél
  • 2 darab újratölthető Li-ion akkumulátor
  • 1 darab töltőfej
  • 1 darab védőszemüveg
  • 1 pár kesztyű
  • 1 darab tároló táska
  • 1 darab használati útmutató.

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.