Válassza az Oldal lehetőséget

TOPSHAK TS-CH4 39 darabos szerszámkészlet végkiárusítás

Ma a TOPSHAK TS-CH4 szerszámkészlet is kupont kapott

TOPSHAK TS-CH4 beszerzésére később jó eséllyel nem lesz lehetőséged.

Ma a TOPSHAK TS-CH4 szerszámkészlet is kupont kapott

 

A TOPSHAK TS-CH4 egy 39 darabos szerszámkészlet műanyag szerszámtároló tokkal. Ez az otthoni készlet tökéletes a mindennapi otthoni karbantartáshoz, apróbb szerelésekhez. A csomag 39 darab kiváló minőségű, magas széntartalmú acélból készült szerszámot tartalmaz, amelyek krómozottak, hogy rozsdamentesek és korrózióállók legyenek. A készlet számos szerszámot tartalmaz, például csavarhúzóhegyeket, hatlapos kulcsokat, precíziós csavarhúzókat, fogót, bit tartót, bit csatlakozót, kalapácsot, mérőszalagot, ollót, kést és még sok más szerszámot.

TOPSHAK TS-CH4 39 darabos szerszámkészlet végkiárusítás 1

A szerszámok könnyen kezelhetők csúszásgátló fogantyúkkal vannak ellátva, amelyek kényelmes használatot tesznek lehetővé. A könnyű tárolás és szállítás érdekében minden összetevő egy erős, kompakt dobozban van elhelyezve. A készlethez tartozó csomag 20 csavarhúzóhegyet, 8 metrikus rendszerű hatkulcsos kulcsot, 4 precíziós csavarhúzót, 1 6″-os fogót, 1 bittartót, 1 bitcsatlakozót, 1 kalapácsot (az EU szabvány 1x-szerelő kalapács), 1 mérőszalagot, 1 ollót, 1 kést és 1 műanyag dobozt tartalmaz.

TOPSHAK TS-CH4 39 darabos szerszámkészlet végkiárusítás 2

Fektess be egy kis pénzt a TOPSHAK TS-CH4 39 darabos kéziszerszámkészletbe, és minden olyan szerszám, amire a mindennapi otthoni karbantartáshoz szükséged van, egy kényelmes és tartós csomagban elérhető lesz.

A csomag ára a BGspringG386 kuponkóddal most 7200 forint helyett 5400 forint a lengyel raktárban itt:

TOPSHAK TS-CH4 39 darabos kéziszerszámkészlet

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.