Válassza az Oldal lehetőséget

VEVOR fogókészlet, amivel mindenen találsz fogást

VEVOR fogókészlet, amivel mindenen találsz fogást

Komplett csomagot kapunk, talán csak egy bazi nagy csőfogó hiányzik.

VEVOR fogókészlet, amivel mindenen találsz fogást

A VEVOR fogókészlet egy 8 darabból álló, magas széntartalmú acélból készült szerszámkészlet, amely különféle méretű és típusú fogókat tartalmaz a mindennapi munkákhoz. A készlet tartalmaz 30 cm-es (12″), 25 cm-es (10″) és 20 cm-es (8″) állítható csuklós fogókat, egy 20 cm-es (8″) kombinált fogót, egy 15 cm-es (6″) csúsztatható ízes fogót, egy 20 cm-es (8″) hosszú csőrű fogót, egy 15 cm-es (6″) oldalcsípő fogót és egy 25 cm-es (10″) állítható villáskulcsot. A szerszámokat egy praktikus szerszámtáskában szállítják, amely megkönnyíti a tárolást és a szállítást.

VEVOR fogókészlet, amivel mindenen találsz fogást 2

A fogók 42 HRC keménységgel rendelkeznek, ami kiemelkedő ellenállást biztosít a kopás és az alakváltozás ellen. A szerszámok egy speciális hőkezelési eljáráson esnek át, ami még nagyobb szilárdságot és ellenállást biztosít a kopás, a korrózió és a rozsda ellen. Az ergonomikus, két színű TPR markolatok kényelmes és stabil fogást biztosítanak, és szagtalanok, így nem reagálnak a rozsdagátló olajjal.

vevor

A készlet minden szerszáma pontosan állítható, így különböző méretű és alakú tárgyak, például kerek, négyzet alakú, hatszögletű és lapos tárgyak fogására is alkalmasak. A fogókészlet minden olyan alapvető szerszámot tartalmaz, amelyre szüksége lehet a különböző feladatok elvégzéséhez, legyen szó otthoni vagy ipari munkákról.

A teljes csomagot EU raktárból szállítják, ára a HOCHU kuponkóddal ~ 16 300 forint itt:

 

VEVOR fogókészlet

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.