Válassza az Oldal lehetőséget

SUNTEK HC-900LTE – mindent tudó vadkamera mobilnet kapcsolattal

SUNTEK HC-900LTE – mindent tudó vadkamera mobilnet kapcsolattal

A SUNTEK HC-900LTE vadkamera által közvetített képet akár otthonról, a fotelből is nézheted.

SUNTEK HC-900LTE – mindent tudó vadkamera mobilnet kapcsolattal

A SUNTEK HC-900LTE egy magas teljesítményű 4G vadászati nyomkövető kamera, amely 16 megapixeles felbontást és 1080P videó rögzítést kínál, így kristálytiszta képeket és felvételeket biztosít a természetben. A kamera 44 infravörös LED-del rendelkezik, amelyek 30 méteres hatótávolságon belül éjszakai látást tesznek lehetővé, így a vadon élő állatokat teljes sötétségben is megörökítheti. A kamera 0,3 másodperces rendkívül gyors kioldási sebességgel büszkélkedhet, ami biztosítja, hogy egyetlen mozgás vagy izgalmas pillanat sem marad felvételezés nélkül. A készülék napközben színes, éjszaka pedig fekete-fehér fotókat készít, és a képeken vízjelként megjelenik a dátum, az idő, a holdfázis, valamint a hőmérséklet Celsiusban és Fahrenheitben.

SUNTEK HC-900LTE - mindent tudó vadkamera mobilnet kapcsolattal 2

A kamera további jellemzői közé tartozik az időzített fotózás és a sorozatfelvétel, amely 3, 6 vagy 9 kép készítését teszi lehetővé egyetlen kioldással. Az infravörös éjszakai látás kiegészítő fénye biztosítja, hogy teljes sötétségben is tisztán látható képeket és videókat kaphassunk. A kamera tápellátása 8 darab AA elemmel történik, amelyek széles 6V-12V/1.5A bemeneti tartományban működnek, így a kamera hosszú ideig képes üzemelni anélkül, hogy cserélni kellene az elemeket. A készülék 2,0 hüvelykes kijelzővel és 7 gombbal rendelkezik a könnyű kezelhetőség érdekében, és akár 21 méteres érzékelési távolságot is képes biztosítani. A kamera akár 180 napig is képes készenléti üzemmódban maradni.

SUNTEK HC-900LTE - mindent tudó vadkamera mobilnet kapcsolattal 3

A csomag tartalma egy kamera, egy antenna, egy kábel, egy nyakpánt, egy CD, egy kézikönyv és egy csomagoló doboz. Ez a vadászati nyomkövető kamera ideális választás lehet a természetjárók, vadászok és a vadon élő állatok viselkedését tanulmányozó kutatók számára, akik egy megbízható, hosszú üzemidővel rendelkező és könnyen kezelhető eszközt keresnek.

A kamera ára kínai raktárból, a BGdd1053 kuponkóddal ~ 29 000 forint itt:

 

SUNTEK HC-900LTE vadkamera

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.