Válassza az Oldal lehetőséget

Hiseeu 8WK-4HBC25 – a megfizethető wifis kamerarendszer

Hiseeu 8WK-4HBC25 – a megfizethető wifis kamerarendszer

Hiseeu 8WK-4HBC25 egy csomagban ad 4 darab frankó kamerát és egy beltéri rögzítőt.

Hiseeu 8WK-4HBC25 – a megfizethető wifis kamerarendszer

A Hiseeu 8WK-4HBC25 egy vezeték nélküli biztonsági kamera rendszer, amely 5 megapixeles felbontással kínál tiszta és éles képeket otthonod vagy vállalkozásod védelmében. A rendszer négy csatornás felépítésű, és EU csatlakozós tápegységgel érkezik, így könnyedén integrálható a meglévő infrastruktúrába. A készlet két típusú kamerát tartalmaz: hagyományos rögzített bullet kamerákat és PTZ ( forgatható Pan-Tilt-Zoom) kamerákat, amelyek digitális 5-szörös nagyítással rendelkeznek, lehetővé téve a felhasználó számára, hogy részletesebben megfigyelje a környezetét. A kamerák IP66-os vízállósági besorolással bírnak, így ellenállnak az időjárási viszontagságoknak, legyen szó esőről vagy hóesésről.

Hiseeu 8WK-4HBC25 - a megfizethető wifis kamerarendszer 2

A rendszer kiemelkedő jellemzője a kétirányú audio funkció, amely lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy kommunikáljon az ingatlanon tartózkodó személyekkel közvetlenül a mobil eszközén keresztül. Ez nemcsak biztonsági előnyökkel jár, hanem praktikus is lehet például futárszolgálatok esetén. A csomag tartalmaz két bullet kamerát, két PTZ kamerát, egy 4 csatornás NVR-t (hálózati videó rögzítőt), egy hosszabbító antennát, tápegységeket mind az NVR-hez, mind a kamerákhoz, egy USB-s egeret, LAN kábelt, HDMI kábelt, csavarokat a felszereléshez, valamint egy felhasználói kézikönyvet.  A beltéri rögzítő merevlemezt nem tartalmaz.

Hiseeu 8WK-4HBC25 - a megfizethető wifis kamerarendszer 3

Ez a rendszer ideális választás lehet azok számára, akik egy megbízható, könnyen telepíthető és kezelhető biztonsági megoldást keresnek otthonuk vagy kisebb vállalkozásuk számára. A vezeték nélküli kialakításnak köszönhetően a telepítés egyszerű és rugalmas, nem igényel komplex kábelezést vagy szakértői beállítást.

A 4 kamerás csomag ára tényleg meggyőző, hiszen a BG049650 kuponkóddal kínai raktárból rendelve mindössze ~60 000 forintba kerül.

 

Hiseeu 8WK-4HBC2 4 kamerás wifis biztonsági rendszer

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.