Válassza az Oldal lehetőséget

Na ez már láncfűrész – Drillpro 6 colos láncfűrész olajzással!

Na ez már láncfűrész – Drillpro 6 colos láncfűrész olajzással!

A Drillpro kínálatába is megérkezett az olajtartályos verzió, ráadásul kuponnal.

Na ez már láncfűrész – Drillpro 6 colos láncfűrész olajzással!

Amikor a kert vagy az otthoni barkácsolás során a vágási feladatok kerülnek előtérbe, gyakran szükségessé válik egy olyan eszköz, amely képes megbirkózni a kihívásokkal anélkül, hogy kompromisszumot kellene kötnünk a teljesítmény vagy az effektivitás terén. Ebben a kontextusban a Drillpro 6-Inch magas hatékonyságú, szénkefe nélküli láncfűrész kitűnő választásnak bizonyul, különösen azok számára, akik a folyamatos és intenzív vágási feladatok során nem elégszenek meg kevesebbel.

Na ez már láncfűrész - Drillpro 6 colos láncfűrész olajzással! 1

Technológiai Újítás és Hatékonyság

A Drillpro által kínált láncfűrész legfontosabb jellemzője a magas hatékonyságú, szénkefe nélküli motor, amely nemcsak a hosszú távú működést biztosítja alacsony zajszint mellett, hanem jelentősen hozzájárul a készülék élettartamának meghosszabbításához is. A motor alacsony hőtermelése mellett az eszköz 13000mAh kapacitású, 10 cellás akkumulátora biztosítja, hogy a felhasználóknak ne kelljen aggódniuk az energiaellátás miatt, akár több nagyobb és összetettebb vágási feladatot is el kell végezniük.

Na ez már láncfűrész - Drillpro 6 colos láncfűrész olajzással! 2

Sebesség és Kompatibilitás

Az eszköz 19,2 láb/másodperc sebességű láncával könnyedén megbirkózik a kemény vágási feladatokkal, így az időtakarékos és hatékony munkavégzés garantált. A 18v-os akkumulátorral való kompatibilitás további kényelmet biztosít, lehetővé téve az akkumulátorok egyszerű cseréjét szükség esetén. A 40ml-es olajkapacitás pedig hozzájárul a lánc sima működéséhez és csökkenti a karbantartási igényeket.

Na ez már láncfűrész - Drillpro 6 colos láncfűrész olajzással! 3

A Csomag Tartalma

A Drillpro láncfűrész három különböző csomagban érhető el, amelyek mindegyike más-más tartozékokat kínál a felhasználói igények kielégítése érdekében. Az alaptípus az elektromos, szénkefe nélküli láncfűrészt, egy 6 hüvelykes vezetőlemezt, egy láncot és egy felhasználói kézikönyvet tartalmaz. A további csomagok akkumulátorokat és EU csatlakozós töltőt is kínálnak, biztosítva, hogy mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb konfigurációt.

Na ez már láncfűrész - Drillpro 6 colos láncfűrész olajzással! 4

Összegzés

A Drillpro 6-Inch magas hatékonyságú, szénkefe nélküli láncfűrész ideális választás azok számára, akik nem hajlandók kompromisszumot kötni az intenzív vágási feladatok során. A kiváló teljesítmény, a hosszú akkumulátor-élettartam és a felhasználóbarát funkciók kombinációja biztosítja, hogy ez az eszköz megbízható társ legyen bármely kerti vagy barkácsprojekt során.

 

Fontos Jellemzők:

  • Magas hatékonyságú, szénkefe nélküli motor
  • 13000mAh kapacitású, 10 cellás akkumulátor
  • 19,2 láb/másodperc sebességű lánc
  • 18v-os akkumulátorral való kompatibilitás
  • 40ml-es olajkapacitás
  • 3000W teljesítmény
  • 6 hüvelykes vezetőlemez

Bármelyik csomagot is választod, a Drillpro láncfűrész garantáltan hozzájárul a munkád hatékonyságának növeléséhez és a kiváló vágási eredmények eléréséhez.

Árat most nem írok, a BG301184 kuponkód használható az 1- vagy 2 akkumulátoros, illetve az akku nélküli csomaghoz is. Rendelés esetén kínai raktárból érkezik majd a csomagod.

Vásárlás ide kattintva:

 

Drillpro 6 colos láncfűrész

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.