Válassza az Oldal lehetőséget

Egy igazán mini kompresszor, ami akár a zsebedben is elfér

Egy igazán mini kompresszor, ami akár a zsebedben is elfér

Természetesen akkumulátoros a kompresszor, viheted magaddal akár bringatúrára is.

Egy igazán mini kompresszor, ami akár a zsebedben is elfér

A modern technológia és az innováció találkozása a 120 W-os, hordozható, vezeték nélküli kompresszor formájában, amely nemcsak kényelmes és praktikus, hanem egy igazán sokoldalú eszköz is, amely minden igényt kielégít, legyen szó kerékpározásról, autózásról vagy akár egy labda felfújásáról. Kompakt méretével és könnyű súlyával ez az akkumulátoros ompresszor az utazók és sportolók elengedhetetlen kelléke, amely egyszerűen elfér a táskában vagy az autó kesztyűtartójában.

Egy igazán mini kompresszor, ami akár a zsebedben is elfér 1

Innováció és Teljesítmény

Az ABS és fém magból készült, fekete színű digitális pumpa egy 1800 mAh kapacitású akkumulátorral rendelkezik, amely Type-C csatlakozón keresztül tölthető. A készülék kiemelkedő jellemzője a magas precíziós szenzor chip, amely nulla tévedést garantál a nyomásmérés során, így biztosítva az út biztonságát és a kerekek optimális állapotát. Az 120 W teljesítmény és a 70 L légmennyiség kombinációja gondoskodik róla, hogy minden feladat gyorsan és hatékonyan elvégezhető legyen.

Egy igazán mini kompresszor, ami akár a zsebedben is elfér 2

Zajmentes és Sokoldalú

A beépített különleges abszorbens és a dupla zajcsökkentés révén a pumpa működése rendkívül csendes, így akár éjszaka is használható anélkül, hogy zavarná a környezetet. A sokoldalú alkalmazhatóság révén ez a pumpa nemcsak autók, SUV-ok, motorkerékpárok és elektromos járművek számára ideális, hanem labdák és más felfújható tárgyak esetében is tökéletes választás.

Egy igazán mini kompresszor, ami akár a zsebedben is elfér 3

Hordozhatóság és Kényelem

A 144 x 84 x 49 mm méretű és 570 g súlyú pumpa könnyedén hordozható és tárolható, így mindig kéznél lehet, amikor szükség van rá. A csomag tartalma magában foglal egy légpumpát, egy tápkábelt, egy átalakító légcsatlakozót és egy légcsatlakozót, így minden szükséges tartozékot megkap, amire csak szüksége lehet. Az USB töltőporttal rendelkező vezeték nélküli verzió lehetővé teszi, hogy a pumpa egyben külső akkumulátorként is funkcionáljon, tovább növelve ezzel az eszköz sokoldalúságát.

Egy igazán mini kompresszor, ami akár a zsebedben is elfér 4

Összefoglalás

A 120W-os hordozható, vezeték nélküli légpumpa tökéletes társ minden olyan szituációban, ahol gyors és hatékony felfújásra van szükség. Legyen szó egy hosszú kerékpártúráról, egy váratlan autógumi defektről vagy egy gyors labdafelfújásról a strandon, ez a kis méretű, de nagy teljesítményű eszköz minden helyzetben megbízható segítséget nyújt.

Főbb Jellemzők:

  • ABS és fém mag
  • 120W teljesítmény
  • 1800mAh akkumulátor
  • Type-C töltő
  • 70L légmennyiség
  • Sokoldalú alkalmazhatóság
  • Beépített sokkolóabszorbens és zajcsökkentés
  • LED világítás a könnyű éjszakai használathoz
  • Kompakt és könnyű, könnyen hordozható design

A kis méret alacsony árral párosul, a BGHUPUMP2 kuponkóddal 7940 forintba kerül a kütyü. Kínai raktárból szállítják, rendelés az alábbi hivatkozásra kattintva:

 

Mini akkumulátoros kompressszor

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.