Válassza az Oldal lehetőséget

Kínából olcsón, heti kütyüválogatás

Kínából olcsón, heti kütyüválogatás

Okosórától a kerékpároskesztyűn át a Bluetooth fülhallgatóig, 15 olcsó, de használható cucc.

Kínából olcsón, heti kütyüválogatás


 

Ismét itt egy válogatás a hét leghasználhatóbb kütyüiből. Ne is szaporítsuk a szót, vágjunk bele!

 

GOLOVEJOY kerékpáros kesztyű

GOLOVEJOY Cycling Gloves Half Finger Riding Outdoor Mtb Bike Shockproof Breathable Motorcycle Climbing Fitness Sports Road Bicycle Gloves For Men And Women Summer Spring Autumn

Ujjatlan kesztyű zselés párnákkal a tenyéren, szellőző felső résszel négy féle méretben, 3 féle színben. A képek alapján jól néz ki, a BGrg95275 kuponkóddal pedig csak 2960 forintot kérnek érte. Elég jó ajánlatnak tűnik!

Vásárlás itt:

GOLOVEJOY kerékpáros kesztyű

 


 

MechZone 300M Mini WiFi Repeater

Kínából olcsón, heti kütyüválogatás 2

Ez is egy egyszerű, de hasznos kütyü. Csak egy szabad konnektor kell neki és már lehet is wifi jelet erősíteni vele a lakásban. Működik AP-ként is, vagyis csinálhatunk vele a vezetékes hálózatból wifit, ha éppen erre van szükségünk. Az ára ennek is barátságos, a most induló bevezető akcióban mindössze 2800 forint az ára. A szállítás egy hét múlva indul.

Itt tudod megvenni:

MechZone 300M Mini WiFi Repeater

 


 

X3 érintésmentes szappanhab adagoló

X3 Auto PIR Induction Liquid Soap Foaming Dispenser 250ml Toushless Infrared Sensor Hand Washer Family Sterilization from Xiaomi Youpin

Nem egy ördöngős újdonság, de mivel ezeket a szappanadagolókat szoktátok szeretni betettem egy tényleg olcsó darabot. Ez is szenzoros, vagyis elég a kezünket az adagolófej alá tenni, aztán jön is a hab. Takarékos is, mint az összes hasonló adagoló, mert felhabosított folyékony szappant tol, amiből így jóval kevesebb fogy, mintha telibe nyomnánk a kezünkre. Az ára a BGCZxsyw kuponkóddal csak 3730 forint. Mielőtt elfelejtem, ez cseh raktárból érkezik!

Vásárlás itt:

X3 érintésmentes szappanhab adagoló

 


 

XIAOMI DUKA SMALL Q DIGITÁLIS MÉRŐSZALAG

Kínából olcsón, heti kütyüválogatás 3

A mérőszalag cseppet félrevezető,mert itt egy centi szalag sincs, csak egy görgő. Ennek sefítségével mérhetünk meg dolgokat. Leginkább olyan helyekre jó, ahol egy hagyományos mérőszalag vagy colstok használhatatlan. A minőség a Xiaomi miatt adott, az ár pedig alacsony. Az ára 4737 forint. Vásárlás itt:

XIAOMI DUKA SMALL Q DIGITÁLIS MÉRŐSZALAG

 


 

Ganzo Firebird F759M zsebkés

Kínából olcsón, heti kütyüválogatás 4

A Ganzo kései nagyon kedveltek a világban, hazánkban is. Sajnos én nem tudok ebben a kérdésben állást foglalni, késem csak otthon a fiókban van, magammal nem szoktam egyet sem hordani. Akik viszont igen, szeretik ezeket. Az F759 egy kinyitható zsebkés 7,5 centiméteres pengemérettel, véletlen kinyílást megakadályozó reteszeléssel. A késért most 3593 forintot kérnek, a szállítás ingyenes.

Vásárlás itt:

Ganzo Firebird F759M zsebkés

 


 

AY103 USB Video Capture Card

Kínából olcsón, heti kütyüválogatás 5

Ez a cucc arra jó, hogy lényegében bármilyen HDMI kimenettel rendelkező  eszköz képét, USB kapcsolaton keresztül a számítógépre tudjuk átvinni. A leggyakrabban arra használják, hogy a számítógépen rögzítsenek felvételeket. Ez lehet egy konzolon játszott játék, egy videokamera képe, amivel például egy alőadást veszünk fel. Persze nem csak rögzíteni, hanem streamelni is lehet így, vagyis élőben közvetíthetünk játékokat, vagy előadásokat. A leírás szerint számos szoftverrel képes együttműködni, így elég hasznos annak, akinek a szolgáltatásaira szüksége van. Az ára 2936 forint.

Vásárlás itt:

AY103 USB Video Capture Card

 


 

Convoy S2+ Cree XML2 zseblámpa

Kínából olcsón, heti kütyüválogatás 6

A Conwoy a zseblámpák között kb. olyan, mint a Ganzo a kések között. Nagyon kedvelt kínai márka és tényleg jó minőségű cuccokat gyártanak. Ez a kis zseblámpa például 940 lumen erősségű fényt bocsájt ki, ami azért nem gyenge, a gyártó szerint 50-100 méteren belül ad használható fényt. Az ára ennek sem gatyazseb szaggató, 3800 forintért mérik.

Vásárlás itt:

Convoy S2+ Cree XML2 zseblámpa

 


 

S20 IP68-as okosóra EKG funkcióval

Kínából olcsón, heti kütyüválogatás 7

Van némi kétely bennem, hogy ez az óra ennyi pénzért minden tud, amit ígér, mert, hát elég sokat ígér. Egyrészről ugya, a navéből következően vízálló, aztán 240 x 240 pixeles felbontással rendelkezik a kijelzője, ami arányaiban a retina kijelzőket is kenterbe veri. Ezen kívül támogat 11 féle sportmódot, köztük az úszást is. Tud vérnyomást, véroxigénszintet és EKG-t mérni. Természetesen ezeken kívül mindent tud, amit egy hasonló szerkezettől elvárunk, vagyis méri a lépéseket, kijelzi az üzeneteinket, pulzust mér, alvást monitoroz, méri az elégetett kalóriák számát, és még sorolhatnám napestig. Ráadásul, a képek alapján még jól is néz ki! Az ára 5685 forint.

Vásárlás itt:

S20 IP68-as okosóra EKG funkcióval

 


 

EMS Wireless Electric Muscle Stimulator

Kínából olcsón, heti kütyüválogatás 8

Lefordítva a nevet, ez egy elektromos, vezeték nélküli izom stimuláló. Annak idején a Teleshopban úgy árulták ezeket, mint a szovjet sportolók csodafegyverét, amivel még alvás közben is tudtak izmot építeni. Nem tudom így van-e, de azt tudom, hogy a működési elv egyszerű. Apró áram impulzusokkal kényszeríti az izmot összehúzódásra, vagyis dolgoztatja a kijelölt izmokat, izomcsoportokat. Nem használtam ilyet, de ha valaki igen, nyilatkozzon, hatásos-e. Az biztos, hogy drágának nem drága, 3480 forint az ára a három darabos készletnek.

Vásárlás itt:

EMS Wireless Electric Muscle Stimulator

 


 

Xiaomi Xiaoda UVC sterilizáló lámpa, 2. generáció

Kínából olcsón, heti kütyüválogatás 9

Én az első generációt nem ismertem, de a második nyilván jobb. A vírus ugyan most tovább állt, de az okosok szerint ősszel megint számíthatunk a támadására, így jobb már most felkészülni. A germicid lámpák tényleg alkalmasak a sterilizálásra, az UV C fény szétronyolja a vírusok DNS-ét, ráadásul ózon is termelődik a használata közben, ami ugyancsak vírusölő hatású. Vigyázni kell ezekkel a lámpákkal, csak akkor szabad használni őket, ha senki nincs a fertőtlenítés alatt álló szobában, mert komoly bőr égést és szaruhártya sérüléseket okoz. Ez a lámpa is úgy van kitalálva, hogy bekapcsolás után lesz néhány másodpercünk elhagyni a szobát, aztán a ciklus végén, 30 perc után automatikusan kikapcsol. Ez a lámpa sem kerül sokba, most a járványhelyzet elmúltával csak 5000 forintot kérnek érte.

Vásárlás itt:

Xiaomi Xiaoda UVC sterilizáló lámpa, 2. generáció

 


 

Xiaomi Redmi Airdots S (2020) Bluetooth fülhallgató

Kínából olcsón, heti kütyüválogatás 10

Ez már a tovább fejlesztett idei verzió. A tavalyi, bár az árához képest valóban jó volt, engem nem vett le a lábamról. Persze lehet, hogy túl igényes vagyok, mert akikről tudom, hogy iylet használnak elégedettek vele. Az új verzió két lényeges fejlesztést kapott. Az egyik, hogy mostmár nem kell a master-slave kapcsolattal bíbelődnünk, vagyis nem kell előbb a jobb oldalt csatlakoztatni a telefonhoz, aztán a baloldalt a jobboldalhoz, mind a két füles a telefonhoz csatlakozik. A másik, hogy az adatátviteli kapacitása duplájára nőtt az előző verzióhoz képest, így gyorsabb, stabilabb a kapcsolat, és kevesebb a csúszás a kép és a hang között. Ennek köszönhetően kapott egy low-latency game mode elnevezésű funkciót, ami magyarul annyit tesz, alacsony késleltetésű játékmód. Szerencsére drágább nem lett, még mindig csak  6300 forintot kell érte fizetnünk.

Vásárlás itt:

Xiaomi Redmi Airdots S (2020) Bluetooth fülhallgató

 


 

Alfawise QC3.0 Bluetooth 4.2 FM Transmitter

Kínából olcsón, heti kütyüválogatás 11

Akiknek nincs Bluetooth rádió az autójukban szeretni fogják, mert ennek a kütyünek a segítségével a telefonunkon szóló zenét a rádióra, azon keresztül az autó hangszóróira varázsolhatjuk. Ehhez nem kell mást tenni, mint a telefont Bluetooth kapcsolaton keresztül a kütyüvel összekapcsolni, aztán a rádión megkeresni azt a hullámhosszt, amin a transmitter sugároz, és máris szólhat a kocsiban a saját privát rádióadónk. Ha nem akarjuk a telefont használni, akkor dughatunk bele USB drájvot vagy memóriakártyát is a kedvenc zenéinkkel. Sokoldalú darab olcsó. Az AMXPCC02 kuponkódot használva 3500 forintért vásárolhatjuk meg.

Vásárlás itt:

Alfawise QC3.0 Bluetooth 4.2 FM Transmitter

 


 

SAMSUNG Micro SD memóriakártya 128 GB

Kínából olcsón, heti kütyüválogatás 12

Ha valamiből, akkor memóriakártyából sosem elég, kár, hogy drágán mérik őket. Legalábbis itthon, mert külföldről jóval kedvezőbb áron lehet hozzájutni ezekhez az adattárolókhoz. Most például ezért a Samsung kártyáért a J4C1C791B65EB000 kuponkóddal 5700 forintot kell fizetnünk, ráadásként egy MicroSD-SD átalakítót is kapunk mellé.

Vásárlás itt:

SAMSUNG Micro SD memóriakártya 128 GB

 


 

M4 OKOSKARKÖTŐ

Ezeket az olcsó kütyüket vásárolják a magyarok Kínából idén májusban 7

Újabb, mindent is tudó okoskarkötő fillérekért. Tökéletes Xiaomi Mi Band 4 klón rosszabb kijelzővel, több képességgel és nevetségesen alacsony árral. Igazából elképesztő, hogy ezekbe az olcsó karkötőkbe mennyi képességet tudnak már belepakolni, más kérdés, hogy az életemet biztos nem bíznám a vérnyomásmérésre, amit ez a szerkezet tud. De amúgy, az alig több, mint 2000 forintos árért mindent magkapunk, amit egy ilyen eszköztől elvárunk, ráadásul egész jól is néz ki! A képességek listája végtelen hosszúságú, van itt a vérnyomásmérés mellett szívmonitor, alvásmonitor, pulzusmérés, lépésszámlálás, kalória számláló, bejövő üzenetek kijelzése, és még rengeteg minden. Az ára most csak Most 2050 forint.

Vásárlás itt:

M4 OKOSKARKÖTŐ

 


 

Alfawise LE12 E27 RGB okoségő

Kínából olcsón, heti kütyüválogatás 13

Az egyik legolcsóbb a piacon, de ez ne zavarjon senkit, pont azt tudja, mint a többi. Telefonról lehet irányítani, a szívárvány minden színében tud világítani, állítható a fényerő, és a megszokott E27–es, normál izzó foglalatba tekerhető. Jó hír, hogy beilleszthető Google Home és Amazon Alexa rendszerekbe is, ha ezeket használjuk, akkor pedig akár hangutasításnak is engedelmeskedni fog. Az ára most csak 4100 forint.

Vásárlás itt:

Alfawise LE12 E27 RGB okoségő


 

Ha olcsón, kuponokkal szeretnél Kínából vásárolni, akkor csatlakozz Facebook csoportunkhoz, több, mint 8000-en vagyunk, segítünk mindenben.

Kínából vásárlók Facebook csoport

 

Kövesd Youtube csatornánkat, ahol videós tesztekkel várunk Titeket.

HOC Vlog Youtube csatorna

 

 

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.